DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Perkusista pod Urzędem Miasta. Zbiera na opłatę za parking

Podobną sytuację aktualnie mam ja, DOŚĆ DZIWNĄ, nie odebrałem opłaty administracyjnej z dnia 04.01.2018 r. w miejscu w którym powinien zostawić pracownik urzędu miasta za brak biletu a co najlepsze to zaparkowałem w miejscu, w którym nie mógł nałożyć na mnie mandatu w takim jednym miejscu mi znanym przy ul. Piłsudskiego. Przez cały ten czas byłem świadomy, że opłaty administracyjnej nie otrzymam parkując tam. Natomiast otrzymałem upomnienie z dodatkowymi kosztami tego upomnienia. Pojechałem na miejsce sprawdzić aktualne oznakowanie, zrobiłem zdjęcia potwierdziłem na policji w drogownictwie czy aby w tym miejscu na pewno mogę stawać, opisałem ładnie wszystko, co najlepsze mam świadka na całą okoliczność i pismo dzisiaj dostarczę do Urzędu Miasta Krosna. Zobaczymy co odpiszą. Jeżeli będą stawać okoniem, spotkanie z Prezydentem nic nie wskóra, będziemy szukać innej drogi za nieuczciwość.

Aaaaa rozmawiałem w Urzędzie Miejskim z panią, która poinformowała, że ich pracownik nie ma obowiązku robić zdjęcia jako dowód i zostawia zawsze w woreczku opłatę za brak biletu parkingowego za wycieraczką, dziwne bo ja takiej opłaty nie otrzymałem i nie narażał bym się na śmieszną opłatę jeszcze wtedy 30 PLN.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 6067 razy