Robert Biedroń. Popularny tym, że jeżdżąc na rowerze jego stopy dotykają jego intelektu. Faktycznie mega polityk
Autor tekstu powinien mieć bana na publikację od wydawcy portalu. Jest zbyt stronniczy i nie ma większego pojęcia o czym pisze.
@kurnachata nie masz pojęcia o czym piszesz. Krosno marginesem przed wojną? Przed którą? Chyba w zatoce Perskiej
"bez typowych obietnic że będzie dobrze w Krośnie, bo nie będzie"
tak, bez obietnic... a kto chce najlepsze uniwersytety stawiać w Krośnie i Słupsku, żeby młodzi ludzie zostali w tym raju mlekiem i miodem płynącym :D
Proponuję redakcji tak obszerny jak ten artykuł zrobić o inwestycjach w mieście, które dla lokalnej społeczności są ważniejsze.
mimo stronniczości autora, nasuwa mi się tylko jedno pytanie, czy Pan Biedroń jest takim głupim hipokrytą (zwłaszcza jeśli chodzi o demokrację) czy po prostu świadomie próbuje otłumaniać "nowoczesnych" (czyli przeciętnie inteligentnych - jak i sam autor artykułu) ludzi
Świetny artykuł i świetny polityk. Jak wszystko jasno i klarownie powiedziane bez typowych obietnic że będzie dobrze w Krośnie, bo nie będzie. Krosno wraca do czasów przedwojennego marginesu i jedynie centralne planowanie które już nie wróci to coś by zrobiło. Centralne planowanie gdzie może i mniej ekonomicznie i logistycznie rozsiewa się zakłady przemysłowe na wszystkich krańcach kraju a nie tylko na śląsku i w centrum.
Niewiele znaczący, mało robiący bo nic nie potrafiący. Jak każdy zlotousty socjalista. Do czego ten pan by się nadawał jakby musiał zarobić pracą na własne utrzymanie? Mieszkał w Krośnie a szkołę średnią skończył prawie na Ukrainie. Za wysokie wymagania były w mieście dla niego? Chyba tak. Tylko pustak będzie go za cokolwiek chwalił.
@popieram - jeżeli Tobie wystarcza takt i ogłada to faktycznie rewelacja. Nie ważne co mówi, ważne jak. Jakże to głębokie :) Pewnie jeszcze jakby Ci oczko puścił to byłbyś/byłabyś zachwycony/a.
Rozumiem, że w Twoim najbliższym otoczeniu brakuje osób, które nie klną od rana do wieczora i potrafią się w sposób złożony i kulturalny odezwać. Proszę jednak wziąć pod uwagę, że większość ludzi stać na nieco więcej niż na codzień obserwujesz :)
Ale ja tu nie mam zamiaru obrażać Krosna. Wystarczy pojechać do byłego województwa Krosna jakim było miasto Lwów i porównać do Krosna które kiedyś kończyło się na ulicy Staszica.