DYSKUSJE
Posłowie PO do PiS: Oddajcie kasę! "Konwój wstydu" w Krośnie
bulik
05.04.2018 13:24

Co znaczą te 75 tysiące w POrównaniu do tych milionów które wyparowały za kadencji PO i PSL.

Trzeba popatrzeć na korzyści ekonomiczne . ,a nie ile kto wziął.Widocznie się należało.Spółki które miały same straty ,nagle zaczęły przynosić zyski Zasłużyli na te pieniądze to i dostali.A na co zasłużyło PO i PSL????.Na wczasy we Wronkach??. 

Wstyd to afiszować się za złodziejami jakimi są ćwierć inteligenci z PO -PSL.

bulik
na forum od listopada 2017
kurnachata
05.04.2018 11:58

Niestety to prawda. Mija się ogromne domy o wartości milionów dolarów, podczas gdy pensja to 1200 złotych. Więc te środki na budowę tych gmachów pochodzą chyba z próżni według praw fizyki i prawa ekonomicznego.

kurnachata
ewangelista
05.04.2018 11:15

Biedni PiS-owcy: mają dowody na setkimiliardowe przekrety PO, a Pan Prokurator nie chce tych zbrodniarzy ścigać... I to mimo że ich to człowiek jest Prokuratorem Generalnym -zarazem Ministrem Sprawiedliwośći! O czasy, o obyczaje...

ewangelista
gwozdzik24
05.04.2018 10:18

Nie musicie się tłumaczyć. I tak każdy ma was za złodziei. Dojna zmiana+:)

gwozdzik24
Konto zablokowane
k1
05.04.2018 09:17

I jeszcze dodam do tych "świętych z PO": oddajcie ludziom kamienice zawładzczone jak w Warszawie, oddajcie pieniądzez KGHM, ciech, miejsca pracy w stoczni. A na miejscu afera Podkarpacka ???

k1
krosnienski_szyderca
05.04.2018 09:16

Punktują, punktują ale hipokrytów z PO  (polecam poczytać komentarze na FB pod tymże wpisem). Oj biedne K24 wraz z PO już nie wie co tu wymyślić .... zaiste śmieszne jak i żenujące.

krosnienski_szyderca
Konto zablokowane
k1
05.04.2018 09:11

Śmiech na sali. Ludzie z PO mówią o nagrodach. Pierwsze rozliczcie 8 lat waszych rządów wysłanych aferami i fatalnym wynikami spółek skarbu państwa. A nagrody waszych ministrów to Co?

A gdzie pieniądze z ofe i vat, ambergold i czy skok wołomin, co z pieniędzmi z lot, PKP, kopalni itp - same straty ??? To wasz minister wtedy powiedział że Państwo nie działa  A taśmy u Sowy pokazały wasze standardy.

k1
antyk68
05.04.2018 09:05

Pokażcie mi grabie, które grabią od siebie. Wszyscy to jedna wielka banda. Gdy rządziła PO robiła to samo albo jeszcze bardziej !!! Tylko zmniejszenie administracji rządowej (oczywiście dobrze opłacanej) do niezbędnego minimum, wprowadzenie wolności gospodarczej, zmniejszenie podatków może coś zmienić. A tak jesteśmy skazani na komunistyczną grabierz albo jednych albo drugich !!! 

antyk68
indrak666
05.04.2018 08:25

Ludzie w jakim w świecie żyjecie? H.G.Walz pozbawiła tysiące osób mieszkań. Synek Tuska brał udział w milionowych przekrętach a wy chodzicie i wypominacie 75 tys? Dla PO to groszowe sprawy oni w takie nagrody się nie bawią tylko kradną ile się da. Czekam aż Tusk wróci i może go posadzą w końcu bo to mu się należy jak psu buda. I oznajmiam że jestem bez partyjny, ale to co wyrabiało PO to przejdzie do historii niestety niechlubnej dla nas. Wstyd mi za tych ludzi z PO że w tej partii nawet jesteście że za złodziejami obstajecie. A odnośnie Pani Fydrych wypowiedzi: a czyje były mieszkania w Warszawie, a czyje pieniądzę były z afery Amber Gold? Wie Pani co chce Pani zaistnieć i ludzi sobie zjednać w taki sposób? Więc podejrzewam że pod koniec kadencji będzie musiała sobie Pani pracy uczciwej poszukać. Ciekawi mnie tylko ile PO wam odpaliło za tą szopkę? A Pani kolega jest jeszcze lepszy cytat: "takiego drenażu kasy". No nie wiem ale chyba przekrętów waszej partii PO to chyba nikt do pięt nie dorasta. Na waszym miejscu schował bym się pod kamień i nawet nie odzywał. Wasza partia prubuje już wszystkiego aby odzyskać władzę, mam nadzieje że ludzie w wasze brednie nie uwierzą. Pozdrawiam

indrak666
husaria
05.04.2018 00:41

Za czasów PO-PSL z miedziowego giganta KGHM wyparowało 16 mld dolarów !(tak, nie przecierajcie oczu ze zdumienia 16 miliardów $)Sprawę prywatyzacji CIECH bada prokuratura !dla niecierpliwych 13 min wywiaduhttps://www.youtube.com/watch?v=PV2HDBdPytI

Dość tym "platformianym lizodupom" Samorządnego Krosnahttps://www.youtube.com/watch?v=Vujv5IwrR7U

husaria
Konto zablokowane
/8
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA