DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Posłowie PO do PiS: Oddajcie kasę! "Konwój wstydu" w Krośnie

Ludzie w jakim w świecie żyjecie? H.G.Walz pozbawiła tysiące osób mieszkań. Synek Tuska brał udział w milionowych przekrętach a wy chodzicie i wypominacie 75 tys? Dla PO to groszowe sprawy oni w takie nagrody się nie bawią tylko kradną ile się da. Czekam aż Tusk wróci i może go posadzą w końcu bo to mu się należy jak psu buda. I oznajmiam że jestem bez partyjny, ale to co wyrabiało PO to przejdzie do historii niestety niechlubnej dla nas. Wstyd mi za tych ludzi z PO że w tej partii nawet jesteście że za złodziejami obstajecie. A odnośnie Pani Fydrych wypowiedzi: a czyje były mieszkania w Warszawie, a czyje pieniądzę były z afery Amber Gold? Wie Pani co chce Pani zaistnieć i ludzi sobie zjednać w taki sposób? Więc podejrzewam że pod koniec kadencji będzie musiała sobie Pani pracy uczciwej poszukać. Ciekawi mnie tylko ile PO wam odpaliło za tą szopkę? A Pani kolega jest jeszcze lepszy cytat: "takiego drenażu kasy". No nie wiem ale chyba przekrętów waszej partii PO to chyba nikt do pięt nie dorasta. Na waszym miejscu schował bym się pod kamień i nawet nie odzywał. Wasza partia prubuje już wszystkiego aby odzyskać władzę, mam nadzieje że ludzie w wasze brednie nie uwierzą. Pozdrawiam

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA