Wyszedł Kaczyński na mównicę i zaorał to peowskie buactwo...szach i mat POmyleńcy!
No i jak tam łobrońcy "nam się nagroda należy" po strzale w pysk od prezesa, jakoś cisza - jeszcze wytyczne nie przyszły?
A swoją szosą nie4 zazdroszczę samopoczucia "nagrodowcom" - najpierw się należy, kasa wpłynęłą/rozpłynęła się, a tu - ODDAJ KASĘ!
Wladza korumpuje-prawda stara jak swiat! Gdyby ktos w rzadzie panował i strzegl finansów-i odpowiadał za to głowa-moze by bylomniej zldziejii-wszelkjej masci sponsorow z publicznej kasy itp.Bardzo mnie zadziwił udzial w wyborach parlamentarnych znanej dobrej pani profesor onkologii dzieciecej z Wrocławia??Jedynego fachowca w tym regionie!Przed wyborami parła na szkło i uzalała sie nad losem dzieci chorych--niestety-po objeciu fotela poslanki wogole znikla z zycia spolecznego i mediów? Czyby problemy zostaly rozwiazane-czy tez uprawia swoj ogrodek.
Jestem większością czyli pezpartyjnym od zawsze i jestem bardzo za swobodnym dostępem do broni bo to jedyna metoda żeby tzw. władza słuchała co naród mówi żeby było lepiej.
Przez ponad 50 lat w tzw. sądach nie widać związku między prawem a sprawiedliwością, i nic tego nie przerwie jak do koryta idzie się dla kasy.
Tylko broń i "dwa granaty w świątecznym ubraniu"
Jestem większością czyli pezpartyjnym od zawsze i jestem bardzo za swobodnym dostępem do broni bo to jedyna metoda żeby tzw. władza słuchała co naród mówi żeby było lepiej.
Przez ponad 50 lat w tzw. sądach nie widać związku między prawem a sprawiedliwością, i nic tego nie przerwie jak do koryta idzie się dla kasy.
Ta pani jak tak na siłę , chce się koniecznie wypromować ,to niech sobie ten cyrk zawiezie do swoich chyba Targowisk .Zobaczymy jak ja przyjmą?Niech powie za czyje pieniadze tą błazenadę robi w Krosnie.Jak za swoje pieniadze to jeszcze rozumię, ale jak za nasze pieniadze z podatków to juz skandal.Niech zamieści tablice ile PO zniszczyło zakładów ,ile sprzedało za grosze,zabrane kamienice itd itd itd itd itp itp itp - nie będe wyliczać bo madrzy ludzie to dobrze wiedza .Bardzo dobrze ,ze wreszcie skonczy się ich cwaniactwo ,po obcięciu im płacy .Wydaja kasę nie na to co potrzebne dla nas Polaków.
I wywalczyła Pani Frydrych i Pan Rząsa 20% obniżkę uposażenia poselskiego.Jak się domyślam, nie taki był cel.happening PO nie zakończył się happy end-em.
nie znam żadnego katolika, który by pisowskich kłamców popierał. Mieli słuchać ludzi - mają ich w poważaniu. Miała być pokora - jest bizancjum, kasa i limuzyny. Miała być wolnośc słowa - zwalniają dziennikarzy z Trójki i straszą wolne media. Hipokryzja, ale dobrze, że katolicy już ich nie popierają, mawet księża już głośno mówią, że to zło.
Mówiąc językiem suwerena:
słychać żałosny kwik pisiackich wieprzy odkrywanych od koryta...