DYSKUSJE
Posłowie PO do PiS: Oddajcie kasę! "Konwój wstydu" w Krośnie
kliper
05.04.2018 17:13

Mówiąc językiem suwerena:

słychać żałosny kwik pisiackich wieprzy odkrywanych od koryta...

kliper
Konto zablokowane
pyrek
05.04.2018 17:02

Wyszedł Kaczyński na mównicę i zaorał to peowskie buactwo...szach i mat POmyleńcy!

pyrek
na forum od listopada 2017
reaktywator
05.04.2018 16:58

No i jak tam łobrońcy  "nam się nagroda należy"  po strzale w pysk od prezesa,  jakoś cisza - jeszcze wytyczne nie przyszły?

A swoją szosą  nie4 zazdroszczę samopoczucia "nagrodowcom" - najpierw się należy, kasa wpłynęłą/rozpłynęła się, a tu - ODDAJ KASĘ!

reaktywator
Ronaldo
05.04.2018 16:03

Wladza korumpuje-prawda  stara jak swiat! Gdyby ktos  w rzadzie  panował i  strzegl  finansów-i odpowiadał  za to  głowa-moze by bylomniej  zldziejii-wszelkjej masci   sponsorow  z publicznej kasy itp.Bardzo mnie  zadziwił  udzial  w  wyborach  parlamentarnych   znanej  dobrej  pani profesor  onkologii  dzieciecej z  Wrocławia??Jedynego fachowca   w tym regionie!Przed  wyborami parła na szkło  i   uzalała sie nad losem dzieci chorych--niestety-po objeciu  fotela  poslanki  wogole  znikla   z  zycia spolecznego i   mediów? Czyby  problemy  zostaly  rozwiazane-czy tez  uprawia swoj ogrodek.  

Ronaldo
bolo2017
05.04.2018 16:00

Jestem większością czyli pezpartyjnym od zawsze i jestem bardzo za swobodnym dostępem do broni bo to jedyna metoda żeby tzw. władza słuchała co naród mówi żeby było lepiej.

Przez ponad 50 lat w tzw. sądach nie  widać związku między prawem a sprawiedliwością, i nic tego nie przerwie jak do koryta idzie się dla kasy.

Tylko broń i "dwa granaty w świątecznym ubraniu"

bolo2017
Konto zablokowane
bolo2017
05.04.2018 15:59

Jestem większością czyli pezpartyjnym od zawsze i jestem bardzo za swobodnym dostępem do broni bo to jedyna metoda żeby tzw. władza słuchała co naród mówi żeby było lepiej.

Przez ponad 50 lat w tzw. sądach nie  widać związku między prawem a sprawiedliwością, i nic tego nie przerwie jak do koryta idzie się dla kasy.

bolo2017
Konto zablokowane
bolo2017
05.04.2018 15:59

bolo2017
Konto zablokowane
kedar
05.04.2018 15:42

Ta pani jak tak na siłę  , chce się koniecznie wypromować ,to niech sobie ten cyrk zawiezie do swoich chyba Targowisk .Zobaczymy jak ja przyjmą?Niech powie za czyje pieniadze tą błazenadę robi w Krosnie.Jak za swoje pieniadze to jeszcze rozumię, ale jak za nasze pieniadze z podatków to juz skandal.Niech zamieści tablice ile PO zniszczyło zakładów ,ile sprzedało za grosze,zabrane kamienice itd itd itd itd itp itp itp - nie będe wyliczać bo madrzy ludzie to dobrze wiedza .Bardzo dobrze ,ze wreszcie skonczy się ich cwaniactwo ,po obcięciu im płacy .Wydaja kasę nie na to co potrzebne dla nas Polaków.

kedar
reaktywator24
05.04.2018 15:31

I wywalczyła Pani Frydrych i Pan Rząsa 20% obniżkę uposażenia poselskiego.Jak się domyślam, nie taki był cel.happening PO nie zakończył się happy end-em.

reaktywator24
na forum od lutego 2018
cywilny_kaplan
05.04.2018 14:22
wyróżnione przez moderatora

nie znam żadnego katolika, który by pisowskich kłamców popierał. Mieli słuchać ludzi - mają ich w poważaniu. Miała być pokora - jest bizancjum, kasa i limuzyny. Miała być wolnośc słowa - zwalniają dziennikarzy z Trójki i straszą wolne media. Hipokryzja, ale dobrze, że katolicy już ich nie popierają, mawet księża już głośno mówią, że to zło.

cywilny_kaplan
/8
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA