I fajnie, ale niech te autobusy jeżdżą częściej, wtedy może komunikacja miejska będzie miała sens...
Wszystko fajnie, te wyświetlacze ale lektora czytającego przystanki strasznie słabo słychać. Może to wina hałasu i szumu w autobusach.
Niestety, nic nie pomoże, jeśli MKS prowadzić nadal będą kierowcy gburowaci, wrzeszczący na pasażerów, chamscy i nieuprzejmi. Ostatnio miałam nieprzyjemność jechać linią E - szczyt nieuprzejmości ze strony kierowcy !!! Trzeba najpierw przeszkolić praconików, jak być uprzejmym i miłym, bo obecnie jest tragicznie.
Niestety, nic nie pomoże, jeśli MKS prowadzić nadal będą kierowcy gburowaci, wrzeszczący na pasażerów, chamscy i nieuprzejmi. Ostatnio miałam nieprzyjemność jechać linią E - szczyt nieuprzejmości ze strony kierowcy !!! Trzeba najpierw przeszkolić praconików, jak być uprzejmym i miłym, bo obecnie jest tragicznie.
Nowe kasowniki, a miesięczne dalej trzeba "kasować"...Kiedyś przynajmniej ta część pasażerów nie musiała blokować kasownika. A dziś? Nie wiem po co każą trzymać paragon, skoro i tak najważniejsze jest, czy karta została zarejestrowana przy wejściu.
Wyświetlana tablica OK,ale zapowiedzi glosowe przy warkocie silnika mało słyszalne....należy je podgłośnić lub usunąć..
Ja ostatnio jechałem tym autobusem to chodzili ludzie do kierowcy żeby to wyłączyć bo oni doskonale wiedzą jak nazywa się przystanek. Że nie trzeba dzwonić i mówić o tym.