Gdyby nie dofinansowania ze środków europejskich na transport niskoemisyjny, jeszcze długo korzystalibyśmy z obecnego taboru.
Czy ktoś z was wie, jak rentowny jest krośnieński MKS ?
Przytocki i Baran dobrze wiedzą jak ssać "dojną krowę" ale to wszystko do czasu.
5 kamer, trzeba przyznać na bogato!
@adorato - We wszystkich autobusach jest za cicho, może na postoju z wyłączonym silnikiem jako tako słychać, lecz podczas jazdy gdy silnik pracuje i autobus skrzypi, kompletnie zapowiedzi głosowych nie słychać. Chyba że będziesz ucho do głośnika przystawiał. Monitory wewnętrzne są OK.
Jednemu za cicho drugiemu za ciemno...wszystkim bitew dogodzi! W Krakowie w jednym tramwaju zapowiedzi są głośne w innym ciche i nikt nie narzeka..główna cecha Polaków! Narzekanie!!!
Z tymi zapowiedziami głosowymi to porażka, tak to jest cicho ustawione, że kompletnie nic nie słychać, jak nie podgłośnią, to szkoda na to było wydania pieniędzy.
Czekamy już z niecierpliwością na nowe autobusy, które wyruszą na nasze ulice.
Ciekawe czy rewolucja obejmie zarobki kierowcow .ale i tak dobrze że będą mieli do dyspozycji nowy sprzęt.
ZASKOCZONY BYŁEM JAK WSIADŁEM I NOWOŚCI ZAUWAŻYŁEM-fajna sprawa- TROSZKĘ JAK NA MÓJ SŁUCH TA MOWA Z GŁOŚNIKÓW MOGŁA BY MIEĆ WYŻSZE TONY albo autobus skrzypi i z odsłuchem miałem słabo. Miałem za krótki test.
Świetnie się czyta! Wszystkie niezbędne informacje w zasięgu ręki i wzroku.
Moim zdaniem jedna kamera powinna monitorować pracę kierowcy i jego zachowanie w różnych sytuacjach.