DYSKUSJE
Burgerownia na rynku. Czy wzbudzi apetyt mieszkańców?
Johny11palcow
24.03.2018 19:13
wyróżnione przez moderatora

Burgery to specyficzna działka gastronomii, cenę winduje oczywiście mięso, którego kilogram nie kosztuje przecież 15 zł... 

Do tego warzywa, dobra bułka i z miejsca mamy 12 złotych

Dodajmy czynsz, media, no i coś by też przecież zarobić...

Plus za odwagę, powodzenia w interesie

Johny11palcow
na forum od listopada 2017
n_ulkan
24.03.2018 19:04

tłumów nie widać - chyba że w momencie oślepłam

n_ulkan
paulood
24.03.2018 19:00

Byłem jadłem  całkiem smacznie, tylko te ceny . . . 

w sąsiednim Jaśle tak obsrywanym przez krosniejską elitę społeczną, w burgerowni najdroższy Burger kosztował 16 zł. I wcale nie był mniejszy nawet chyba większy 

Tak że wątpię czy ludzie dybający w polmie , hucie czy innych kamieniołomach wydadzą od 16-24zł za burgerka jak za tyle można kupić dwa kebaby u trasa na dworcu bądź koło kopernika bądź pizze w alkatrasie. . .  

paulood
Carpioza
24.03.2018 18:22

zarobki w Krośnie są jednymi z największych zarobków w Polsce polecam statystyki....

Carpioza
Carpioza
24.03.2018 18:20

A do rozmowy o cenach to zapraszam do KFC  Krosno  byłem tam 2 razy ale o cenach oprócz sprzedawców nie było z kim pogadać ....   oczywiście jeżeli ktoś chce jeść tanio i niekoniecznie smacznie to zapraszam do TRAFUNKU  w Krośnie lub w OBI   itp....

pozdrawiam znawców cen i kuchni....d

Carpioza
pajop
24.03.2018 18:12

Cena "fast bułki" na zachodzie to ok. ceny połowy stawki godzionwej średniego wynagrodzenia (czyli w pracktyce te ceny są bardzo podnobne jak w Polsce). Niestety zarobki w Polsce (a tym bardziej w Krośnie) są okoł 4 razy niższe, wiec nie wróżę sukcesów z cenami na tym poziomie. Owszem jakis ruch z ciekawości sie pojawi a pozniej znow będziemy mieli kolejny pusty lokal na starówce. Sorry - czarnowidztwo ale realistyczne. 

pajop
Carpioza
24.03.2018 18:08

A ja powiem że nieźle  byłem i jadłem i za takiego burgera warto zapłacić  ...cena nie jest wcale wysoka w porównaniu do inwazij busów z żarciem  albo cen z wrześniowej imprezy na lotnisku ..  porozmawiam z chęcią z tymi znawcami poniżej   czekam na PW   Dla mnie to bardzo fajna inicjatywa młodych ludzi ...  Jadłem pierogi jakie pani Sabina robiła w lokalu gdzie pracowała wcześniej a to jest jej 1 własny interes  i takim ludzom trzeba pomagać a nie krytykować...

Pozdrawiam  I życzę sukcesów

kolega szwagra:))))

Carpioza
keruj
24.03.2018 17:23

,, Do Korczyny po rozum a do Krosna po pieniądze ,, i wszystko jasne  ( dot. cen ).

keruj
ewcia730710
24.03.2018 16:52

ZA BURGERA W KROŚNIE OD 18-29zł...HM....MASAKRA...NA RACZEJ TRUDNO BĘDZIE SIĘ UTRZYMAĆ PRZY TAKICH CENACH,CHYBA,ŻE MIASTO BĘDZIE DOTOWAŁO INTERES JAK SWÓJ TWÓR CZYLI CDS,ALE POWODZENIA...W KROŚNIE TO JUŻ SIĘ CAŁKIEM POJ..... LUDZIOM Z CENAMI....MOŻE ZALEWAĆ JE SZKŁEM,TO BĘDĄ KUPOWAĆ JAKO PAMIĄTKI I WIĘCEJ SIĘ SPRZEDA

ewcia730710
gandalfff
24.03.2018 16:37

Fajnie, tylko dlaczego wszystko ma teraz obcojęzyczne, anglojęzyczne nazwy? Czy to problem wymyślić oryginalną polskojęzyczną nazwę?

gandalfff
/5
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA