i znowu forumowy głupek-krytykant zabrał barani głos:) towarzyszu abajujek, od jutra pizzę będą rozwozić milicyjną nyską żebyś mógł skosztować czegoś oprócz "zimiokuf":):):)
Już mniejsza o to, czyja pizza jest lepsza. Tak czy owak ląduje w przewodzie pokarmowym i tak dalej. Najstraszniejsze jest to że osoby wożący takowe, pędzą ulicami miasta jak po torze wyścigowym w Monte Carlo. To tylko kwestia czasu kiedy kogoś na drodze rozpaprają. Ja rozumiem że jest ktoś głodny, ale z głodu jeszcze nikt się nie zesrał. (przepraszam)
a ja polecam przejechać się do Jedlicz do pizzerii Euphoria. No mega dobra pizze tam serwują :) Ciasto jest idealne, duży wybór dodatków no i jeszcze sam lokal jest bardzo przyjemny :)
ja mogę polecić zarówno Alcatraz jak i Rock Club... nigdy się nie zawiodłam :)
Najlepsze pizze w Krośnie moim zdaniem są w La Grotta (galeria VIVO) Galeon i w Piwiarni. Tak tak w tej piwiarni od Warki, moim zdaniem świetne pizze mają i do nich oliwy smakowe. mniam
Zdecydowanie Alcatraz może ceny minimalnie wyższe niż gdzie indziej ale warto. Szkoda tylko że nie robią rodzinnej 50cm . Największa to 30cm.
ja jadłam teraz pizzę "wrześniową" w pizzerii Euphoria :) No SZTOS!!! :) Koniecznie ją spróbujcie póki jeszcze jest :)