przestań się błaźnić ciapatowaty liżyrowku:) twój angielski jest na poziomie polskiego,czyli ZERO:) byłeś już z wizytą u proboszcza? czy starą wysłałeś hahahahahaa
teraz już wiem skąd u ciebie takie doświadczenia z Anglii hahahahahahahahaa to ty mieszkałeś z ciapatymi którym loda robiłeś co wieczór nieudaczniku
pewnie się "naumioł" kiedy z patologiczną rodzinką śmieci w UK sortował:) i się dorobił---socjalnego kontenera z budą,psa i krowę żeby się na gó.nie poślizgać hahahahahahahhaha
ty mlody menelu byłeś kiedyś na lodowisku?
czy się koło socjalnego kontenera na krowim gó.nie ślizgasz zgodnie z rodzinną tradycją?:)
weź patologiczną rodzinkę(tylko najpierw się umyjcie) psa (odepnij go najpierw z łańcucha) i idź zobacz jak się normalni ludzie bawią, może coś dotrze to zawszonej łepetyny:)
a w doradcę się nie baw bo jesteś po prostu za tępy :) przecież ty ledwo pisać potrafisz:)
to się mlody żulik wysilił hahahahahhaa tylko caps locka zapomniał wyłączyć:) teraz grzecznie menelu napisz po polsku bo tego bełkotu nie sposób zrozumieć:)
ty się złodziejaszku nie wysilaj tylko oddaj rowery które ukradłeś:) i skąd w socjalnych kontenerach budy? pies śpi razem z tobą i zapitą mordę ci liże tępaku hahahahahahaa
już ci pisałem zbiorniczku na spermę proboszcza że ciebie i twoją patologiczną rodzinkę to mogę sobie kupić,psa też hahahahahahaa
Ty mlody chyba faktycznie walnąłeś łbem o lód...