@zywy80
Masz pojęcie ile kosztuje budowa krytego lodowiska? Nie masz zielonego pojęcia. Nie masz też pojęcia ile kosztuje jego utrzymanie. Ja wiem, że pisać może każdy, natomiast rzucanie pomysłów w stylu budowy krytego lodowiska jest pomysłem z księżyca. "
"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu." S. Lemty zacznij oszczędzanie od siebie mlody menelu, znajdź uczciwą pracę i żyj na własny rachunek a nie obciążaj budżetu Miasta:)
ty mlody menelu powinieneś na kolanach dziękować UM bo dostałeś kontener socjalny i masz co żreć:)
dajcie adres do tego księgowego co wyliczył te zwroty i koszty coś mam wrażenie że jest świetny!
I co roku 117 tys zl inwestycia sie wroci ale nie dla UM tylko dla kolesia co wynaimuje zadaszenie CZAS ZMIANY PRZYTOCKIEGO I BARANA
skalpel99 TY TO W UK MASZ WSZYSTKO BO TACY JAK TY NA ULICY MAJA WSZYSTKO TYLKO WAZELINY NIE ZAPOMNIJ TYLE JESTEŚ WART W UK A W PL ANI TYLE SIEDZISZ JAK KUNDEL W 2m2 Z LOKATORAMI UMNIE PIES MÓJ MA WIEKSZA BUDE JAK TY LOKUM W UK