Szacun za wytrwałość i determinację, ale nie przekłamujmy faktów - te kobiety nie są seksowne, a już na pewno nie sa kobiece..
n marian
rozumie że w swoim komkentarzu opisujesz autoportret.
Mimo wszystko dla Pani Kasi dużo zdrowia na przyszłość.
Wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kobiet Pani Katarzynie.
Natomiast merytorycznie nie wiem czy to właściwe dla kobiety a to z kilku powodów:
1. Chciałbym widzieć Pani sylwetkę za parnaście lat na starość kiedy minie Pani apetyt na siłownie i ciężary
2. Ciekawe jak to będzie z Pani zdrowiem - kręgosłupem i innymi narządami wewnętrznymi ?
3. uzależnienie od czegoś już samo w sobie niesie znaczenie patologiczne, można dbać o figurę nie zatracając kobiecości- dieta jogging inne metody -nie siłówka
4. Gdzie w tym wszystkim czas na rodzinę i dzieci ?
Pani Katarzyno, gratulacje! Warto spełniać marzenia a patrząc na autorów dotychczasowych komentarzy oni śnią o tanim browarze przed swoim komputerem z kradzionym oprogramowaniem najlepiej podczas wakacji na załatwionym na lewo zasiłku socjalnym. Pozdrawiam
jak to zajbiś... wygląda na pierwszym zdjęciu - ciała tak ładnie opalone a gęby blade jaj ściana xD
Świetne ! dla bardziej pasywnego soft faceta którego peszą faceci. Można w dodatku poćwiczyć zapasy i judo.
MarcoPolo - nie bardzo. Nawyk zdrowego trybu życia nie przemija gdy sytuacja osobista pozwala. Na plaży na wakacjach spotkałem taką fit babcię, ok 60 lat. Sprawność i gibkość lepsza niż większości o połowę młodszych facetów dookoła. Kaloryfer na brzuchu. Zero problemów zdrowotnych. Da się? Ja propsuję.