Chodzę na siłownie ponad rok , wszystko co tam ludzie osiągają zawdzięczają tylko sobie , podziwiam ich .Nie ma znaczenia czy się podoba czy nie , to kwestia gustu , napewno przyszło jej to bardzo ciężko , dużo samodyscypliny i mnóstwo wyrzeczeń . Jak złoty medal w podnoszeniu ciężarów zdobyła Agata Wróbel to ktoś krytykował jej wygląd? Nie cieszyliśmy się z jej zwycięstwa . Wg mnie wielki szacun , bardzo ładna sylwetka
marian
Pyt. za 100 pkt ile zarabia polonista i mądrala proponujący coś tam innym odnośnie polskiego ??? Odpowiedz sam sobie na to pyt. czy warto uczyć się tego języka i szkolić się w tym zawodzie ,podobnie jak modelować sylwetkę na chłopa jesli się jest kobietą - warunek: że jest ta osoba kobietą 100%. Ja osobiście mam wątpliwości co do tego faktu i tego czegoś do alkowy w mojej pięknej zagrodzie nie przyjąbym na noc.
Polonistom dziękuję za cenne słowa szkoda że w narodzie tak wielu z nich sprzedaje w sklepach ziemniaki ups kartofle zamiast uczyć w szkole...
marian
Nie ma sensu nawet odpisywać na głupie zaczepki jakiegoś trola internetowego, co do pasji - posiadam ale nie gustuje w babach typu robochłopy. Jeśli komuś podoba się chłopska figura to i pewnie i jest coś pod kopułą nie halo u takiej osoby. Powodzenia u psychiatry pasjonacie szpetoty.
MarcoPolo
Polecam również znaleźć pasję jak Pani Katarzyna, bowiem nie bardzo po polsku Pan piszesz (może to tanie piwo zaszumialo w głowie?) , jak nie to może nie głupim pomysłem było by powtórzyć sobie elementarz i podstawy poprawnej PISowni ;). Wysyłam pozdrowienia do Pana zagrody :)
Gratuluję! Na pewno sukces nie przyszedł łatwo i wymagał wielu wyrzeczeń, ale oznacza on, że warto mieć jakiś cel i marzenia. :)
Tak obserwując innych , momentami odnoszę wrażenie ,że nie potrafimy się chyba cieszyć z sukcesu innych . Wstyd mi , że w tym mieście otaczają mnie tacy ludzie. Kasia to przesympatyczna i wrażliwa osoba, która z pewnością nie zasłużyła na tak wiele przykrych słów ... Łatwo jest oceniać z perspektywy fotela, już trochę trudniej wytrwać w tym sporcie i pasji kilka lat. Lat wielu wyrzeczeń , determinacji i ciężkiej pracy. Kasiu - ogromne gratulacje !!!
Nie przejmuj się tym, co ludzie „pomyślą” - nie robią tego za często ;) Prawdziwa kobieta twardo stąpa po ziemi , jest świadoma swoich wyborów i zawsze ma głowę ( nie nos !) uniesioną wysoko !
Czlenson
Może i tak a trzeba było z nią porozmawiać jak jej sprawy rodzinne wyglądają czy ma czas na inne tematy poza ćwiczeniami ? Fitkobieta po 60tce z kaloryferem to faktycznie temat do dumy ? bardziej chyba "zadumy" gdzie i kiedy posiała kobiecość. Kochać się z kimś takim to strach aby "wacka" nie połamać na twardym lub niezgniotło a to już grozi stanami lękowymi :)
Dziękują Wszystkim Polokom za błyskotliwą reakcję na moj wpis.Jedynie to potwierdza waszą rzeczywistość.