Z ciekawości zapytam czy Panowie K. też pierwsze krzesło zrobili w garażu ???
Fajnie, że im się udało zrobić ekspansję na inne państwa, a zaczynali w Krośnie i okolicy.
Na układy nie ma rady. Bez nich, żaden biznes nie rozwinie skrzydeł, zgadza się panie Przytocki ?
Młody "Kolczyk" może dołączyć do tej listy, przypominam (sprawa prywatyzacji Ciech i Autostrady Wielkopolskiej)
Ktoś z was prawdopodobnie napisze, że to bezpodstawne działania.
Dziś, ten układ może zadeptać nam Przytockiego.
Jak spaść to z wysokiego konia !
A tych Panów pamiętacie ?
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/lista-najbogatszych-polakow-upadli,90,0,2399066.html
W socjalizmie to te wszystkie majatki bylyby panstwowym majatkiem z dobrodziejstwem dla wszystkich obywateli a tak to kilku sie cieszy areszta wiaze koniec z koncem.
To miłe, że u nas też są ludzie sukcesu. Powodzenia życzę.
Z " Panem" Krzanowskim kiedyś w podstawówce w piłke grałem, jako ministrant podczas ceremoni ślubu do mszy św. służyłem, przed startem "Nowy Styl" frytki na basenie w turaszówce kupowałem i koniecznie zatrudniłem się u "Pana Krzanowskiego" w firmie "Fotel Styl" w której pracowałem 5 lat bez awansu - wyjechałem za granice, po 5 miesiącach otrzymałem awans ..... po pewnym czasie pobytu za granicą starałem się o zatrudnienie w "Nowym Stylu" -j. angielski perfect, temat mebli w jednym małym palcu niestety bez powodzenia a tu "Prezes Grupy mówi też o współpracy firmy z zagranicą. – Nie boimy się mocno angażować w nowe rynki i nie boimy się współpracować z tamtejszymi ludźmi. Gdy przechodzę korytarzem i widzę na wideokonferencji polsko-szwajcarsko-niemiecko-francuski zespół pracujący nad projektem wyposażenia biur dla jednej z największych europejskich korporacji, a w sali obok równie międzynarodowy (c-:o)team pracujący nad projektem dla rządu holenderskiego, to myślę sobie, że udało nam się stworzyć coś naprawdę fantastycznego."-po trupach do przodu