Tak, mimo pseudo "dobrej zmiany" politycznej to najgorszy finansowo rok ten 2017. Mnie też w tym roku zastało wejście w biedę.
A podobno w Polsce nie można się dorobić. Pozostaje życzyć kolejnym krośnianom awansu, to miłe. Z tego co kiedyś czytałem pisiory chciały skończyĆ Krzanowskiego, ale im się nie udało. Ciekawe czy sądy go wybroniły (póki jeszcze niezależne od PiSu) czy jeszcze coś na niego szykują.
@tommy30
Nie wiem, kto pisze te komentarze, ale nazwę portalu piszemy z literą "s" w środku. Wytykając literówki, samemu ich nie popełniaj :)
Nie wiem kto pisze te artykuły na Krono 24 ale Cellfast pisze sie przez dwa LL !!!
I co z tego że najbogatsi co z tego że ich firmy są znane skoro żaden z nich w Krośnieńskie drużyny sportowe nie zainwestuje parę zł choćby w Krośnieński żużel gdzie z drużynowych rozgrywek w Mieście Szkła chodzi najwięcej kibiców
nowy styl praca minimum no i grupe mieć super firma u niemca na robotach było lepiej no niech się bogacom
Jedenego z panów Krzanowskich widziałam jak jeździ na rowerze. Fajny ma rower, ja też. Kiedyś go wyprzedziłam :) Jazda na rowerze to super sprawa :)