Burn
Prywatny nie oznacza obiektywny, bezstronny. Wielokrotnie to udowodnili i robią to nadal.
http://bit.ly/2sEnFxp
Nie znam szczegółów, ale przeraża mnie ten rok samych negocjacji przy zakupie lokalu.
ps. Brawo "mordki" kochane, ratować życie na starówce !
"mowiejakjest" gdyby pisali o ogłoszeniach parafialnych to by ci nie preszkadzało nygusie, nie? Dobrze, że to prywatny portal a nie tuba propagandowa " jedynie słusznej władzy"
Ze zdjęć można wywnioskować że świetna knajpa! Tylko czy do Krosna wróci zwyczaj posiedzenia w kawiarni czy podobnym lokalu? Pozostaje liczyć na powrót tego zwyczaju po tych właśnie 30 latach zdobywania tego pierwszego miliona na miejscu, bądź tysiąc kilometrów stąd.
Już nie można jak człowiek zjeść z talerza. Trzeba z deski, skrzynki, słoika, wiadra ocykowanego...
I co z tego, że dają cząstkę z siebie i cuda na kiju jak do rynku już nikomu nie chce się chodzić... bo i za czym. Zakaz wjazdu dla motocyklistów (turystów), podnoszą ceny parkingów. Taki bar to przy obwodnicy miałby lepsze powodzenie bo większość ludzi śmiga w Bieszczady, Beskidy itd i jak chce mu się jeść bądź odpocząć to wolą poszukać coś przy trasie żeby się zatrzymać a nie szukać rynku, na którym oprócz banków nie ma nic.
Nie mogę znaleźć cennika płatnych artykułów sponsorowanych, proszę o wskazanie.
czy ktoś jeszcze wogóle odwiedza rynek - zwłaszcza późną jesienią i zimą??? przecież rynek już czuć truchłem... zakaz wjazdu motocykli już jest - teraz czas na całkowity zakaz ruchu pojazdów. Już widzę te tłumy odwiedzające nasz "piękny" rynek pieszo, tych turystów walących do rynku tłumnie - z każdej strony....a knajpa sweet rock caffe , no cóż - życzę powodzenia , bo nie jestem przeciwny takim inwestycjom , tylko polityce "prowadzenia" rynku.