DYSKUSJE
Piotr Lenik nie jest już dyrektorem szpitala. Zastąpi go Czerwiński
Halina54
07.12.2017 21:55

No wcale sie nie dziwie ze chcą go odwołać bo po takiej samowolce jaka mieli niektórzy lekarze czy  niektóre niemile pielęgniarki jak i niektórzy pracownicy to faktycznie cieżko jest sie zdyscyplinować.Wiec sa dwa wyjścia albo wziąć sie wreszcie za prace albo odwołać złego dyrektora który wyciąga szpital na prosta. Bład dyrektora jest taki ze trzyma ludzi którzy udają ze chcą pomoc innym.wg mnie te osoby najlepiej by zrobiły gdyby zwolniły sie same.Moze by i było mniej personelu ale przynajmniej zostałby bardziej profesjonalny......

Halina54
na forum od listopada 2017
Grwazy
07.12.2017 21:45
wyróżnione przez moderatora

Szanowni Dyskutanci, czytam i postrzegam, że część z was myśli  analitycznie, nie syntetycznie,   a portal wyróżnia komentarze anty. Może pan Lenik w zarządzaniu robi błędy, nie wiem, ale upadek słuzby zdrowia od fatalnej "reformy" AWS (którą robili ci sami ludzie mądrzy niby, co brylują w PiS i PO, czyli nomenlatura/ polioligarchia partyjna) trwa. Problem pana Lenika to problem pieniędzy. "Dobra zmiana" znalazła kasę na podwyżki dla resortów siłowych (kupiła je zatem), na zakup głosów prowincji (500+), na luksusowe samoloty dla bonzów rządowych (premier Szwajcarii jeździ do pracy rowerem), na zakup głosów górniczych, a na zwiększenie nakładów na służbę zdrowia zabrakło. No i słusznie, bo finanase Najjaśniejszej trzeszczą (poczytajcie portale zgraniczne, finansowe). A tak SE myslę, że może by marszałka odwołać? Albo szykować dywany na nowego misiewicza po panu Leniku?????

Grwazy
wiesiek098
07.12.2017 21:22

Do abrazja- dobra zmiana już nastąpiła , dwa lata temu.  Nie widać? Kraj mlekiem i miodem płynący. Albo tonący raczej w tym dobrobycie. ....---..Tonący to raczej w długach.Dwa te lata hmm.To raczej nie dla mnie.Ja nie chcę kraju "mlekiem i miodem płynącego"..Ja chcę kraju w miarę normalnego...To mleko i miód - to dla rządzących.Dla mnie jak powiedział kasyk.."mirabelki"..Natomiast co do pana dyrektora Lenika ...To dla szpitala nic nie zmieni..Nie ma tej głupoty..."PIENIĘDZY"..I to jest cały szkopuł.

wiesiek098
ULWIG
07.12.2017 21:15

GORDON -a do jakiej parti Pan Lenik należy  

ULWIG
kozik555
07.12.2017 20:56

Kondycja szpitala nie zmieni się na lepsze po zmianie "tylko " pana dyrektora a na zmianie tej tylko pewnie się skończy nie wspominając już o przyjmowaniu kolejnych pseudo doktorów nastawionych na $$$$$$$$$$$$

kozik555
gozdzik147
07.12.2017 19:06

Reaktywator czytaj Przytocki zamilcz !

Na tym samym wózku jedziesz 

gozdzik147
Konto zablokowane
Pigmalion
07.12.2017 18:38

Dyrektor zły bo trzyma porządek w szpitalu,nie lubi kombinatorów i leserów i nie daje sobie wejść na głowe? To nie dyrektor do wymiany tylko połowa obiboków...

Pigmalion
taktojest
07.12.2017 18:30

Zwolnił bym połowe nierobów z Krośnieńskiego szpitala !!! Tam jest kopa ściemniaczy ,kombinatorów i tłuków !!!!

taktojest
Konto zablokowane
loli26
07.12.2017 17:37

Zgadza sie - czas na zmianę !!!  'a nóż' lepszą ...  oby  nastawioną  na  współpracę  , na partnerstwo ,  na  dialog !!!   na zapewnienie  godnych warunków  do pracy  pod  kątem zapewnienia  realnych do sytuacji obsad personelu, bo póki  co  na 25 chorych jest 2 pielęgniarki -   czyste  szleństwo !!! plus niebezpieczeństwo,  o którym  sie  nie  mówi  !!!!

loli26
mikser
07.12.2017 17:33

Do abrazja- dobra zmiana już nastąpiła , dwa lata temu.  Nie widać? Kraj mlekiem i miodem płynący. Albo tonący raczej w tym dobrobycie. 

mikser
/5
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 5216 razy