DYSKUSJE
Abonamenty parkingowe będą sporo droższe
bara24
04.12.2017 11:10

Celowo napisałam te dwie ulice (Ordynacka i Szczepanika), opłaty za parking są tam zniesione.Cały parking zajęty cały czas przez te same samochody, więc gdzie klienci mają parkować?

Jakby nie było za darmo to nikt z nich nie  parkowałby w rynku.Nie stać ich przecież na takie wydatki.

Ci ludzie są biedni, trzecia klasa zaraz po nauczycielach i lekarzach.

bara24
na forum od listopada 2017
Shadow
04.12.2017 10:26

bara24

Ja też nie widzę akurat w tym problemu. Ci ludzie czyli Pracownicy Sądu i Urzędu Miasta Krosna mają takie pensje, że ich stać nawet na 200% podwyżki zresztą pracownicy Urzędu Miasta Krosna są najbliżej "pana boga" (z małej litery) i sami mieli wpływ w mniejszym lub większym stopniu na te podwyżki więc razem z mieszkańcami i panem Adamem będą się cieszyć postarajmy się nie zakłucać ich "radości" bo święta tuż tuż a info dostają "na mikołaja". :|)

Shadow
Konto zablokowane
bara24
04.12.2017 09:49

A teraz zagadka?

Kto zajmuje wszystkie miejsca parkingowe na ul. Ordynackiej i ul. Szczepanika od 7.10 do prawie 16.00 od poniedziałku do piątku?

Odp. Pracownicy Sądu i uwaga....pracownicy Urzędu Miasta Krosna.

Władze jakoś nie widzą w tym problemu.

bara24
minton
04.12.2017 08:59
wyróżnione przez moderatora

Mieszkańcy Krosna. Piszcie konstruktywnie, bo może władze miasta czytają tego typu wpisy. Obrażanie ich nic nie da. Moim zdaniem wprowadzanie takich zaporowych opłat to działanie, które dporowadzi do całkowitej śmierci rynku. Do Rynku w Krakowie nam daleko ale najbardziej cenny i zabytkowy Kazimierz pozwala na wjazd i zaparkowanie samochodu w normalnych cenach i  dlatego tam życie tętni i w tygodniu i w weekend. Po co parkować i korzystać z czego kolwiek na zabytkowej starówce  - wszyscy pojedziemy do VIVO ;)

minton
na forum od grudnia 2017
Shadow
04.12.2017 07:51

To jakiś błąd na stronie, Po odświeżeniu dodaje ponownie wpis! Panowie z krosno24 wiem że to jest nowa odsłona i podoba mi się ale możecie ją jeszcze dopracować?

Shadow
Konto zablokowane
Shadow
04.12.2017 07:45

"cieszą się jej mieszkańcy", "cieszy się pan Adam" wszyscy się cieszą dajcie jeszcze ze 100% podwyżki... panu Adamowi też niech się ludzie wszyscy cieszą bo święta tuż tuż. :|)

Shadow
Konto zablokowane
Shadow
04.12.2017 07:39

"cieszą się jej mieszkańcy", "cieszy się pan Adam" wszyscy się cieszą dajcie jeszcze ze 100% podwyżki... panu Adamowi też niech się ludzie wszyscy cieszą bo święta tuż tuż. :|)

Shadow
Konto zablokowane
maniek75
04.12.2017 07:39

Sądowy zakaz zadłużania miasta !!!

maniek75
Shadow
04.12.2017 07:30

Shadow
Konto zablokowane
gozdzik147
04.12.2017 00:00

W tym przypadku każe, przepraszam za byka

gozdzik147
Konto zablokowane
/3
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta