bara24
Ja też nie widzę akurat w tym problemu. Ci ludzie czyli Pracownicy Sądu i Urzędu Miasta Krosna mają takie pensje, że ich stać nawet na 200% podwyżki zresztą pracownicy Urzędu Miasta Krosna są najbliżej "pana boga" (z małej litery) i sami mieli wpływ w mniejszym lub większym stopniu na te podwyżki więc razem z mieszkańcami i panem Adamem będą się cieszyć postarajmy się nie zakłucać ich "radości" bo święta tuż tuż a info dostają "na mikołaja". :|)
A teraz zagadka?
Kto zajmuje wszystkie miejsca parkingowe na ul. Ordynackiej i ul. Szczepanika od 7.10 do prawie 16.00 od poniedziałku do piątku?
Odp. Pracownicy Sądu i uwaga....pracownicy Urzędu Miasta Krosna.
Władze jakoś nie widzą w tym problemu.
Mieszkańcy Krosna. Piszcie konstruktywnie, bo może władze miasta czytają tego typu wpisy. Obrażanie ich nic nie da. Moim zdaniem wprowadzanie takich zaporowych opłat to działanie, które dporowadzi do całkowitej śmierci rynku. Do Rynku w Krakowie nam daleko ale najbardziej cenny i zabytkowy Kazimierz pozwala na wjazd i zaparkowanie samochodu w normalnych cenach i dlatego tam życie tętni i w tygodniu i w weekend. Po co parkować i korzystać z czego kolwiek na zabytkowej starówce - wszyscy pojedziemy do VIVO ;)
To jakiś błąd na stronie, Po odświeżeniu dodaje ponownie wpis! Panowie z krosno24 wiem że to jest nowa odsłona i podoba mi się ale możecie ją jeszcze dopracować?
"cieszą się jej mieszkańcy", "cieszy się pan Adam" wszyscy się cieszą dajcie jeszcze ze 100% podwyżki... panu Adamowi też niech się ludzie wszyscy cieszą bo święta tuż tuż. :|)
"cieszą się jej mieszkańcy", "cieszy się pan Adam" wszyscy się cieszą dajcie jeszcze ze 100% podwyżki... panu Adamowi też niech się ludzie wszyscy cieszą bo święta tuż tuż. :|)
Celowo napisałam te dwie ulice (Ordynacka i Szczepanika), opłaty za parking są tam zniesione.Cały parking zajęty cały czas przez te same samochody, więc gdzie klienci mają parkować?
Jakby nie było za darmo to nikt z nich nie parkowałby w rynku.Nie stać ich przecież na takie wydatki.
Ci ludzie są biedni, trzecia klasa zaraz po nauczycielach i lekarzach.