DYSKUSJE
Dzień dobry w nowym portalu! Tak zmieniało się logo
mowiejakjest
27.11.2017 10:26

Dlaczego zniknęły informacje ile razy czytany był artykuł? 

Dlaczego liczba wyświetleń reklam jest podawana po kilkadziesiąt tysięcy skoro artykuły czyta po kilkaset osób a komentarzy jest po 5-6?

mowiejakjest
na forum od listopada 2017
gordon
27.11.2017 08:11

Jesli chodzi o mnie , to niczym suie nie wyróznia od innych portali.. poprzedni był o niebo lepszy.. raczej zrezygnuje z jego czytania zbyt "unowoczesniony" jak dla mnie..

gordon
windows
27.11.2017 06:23

Mi sie niestety nie podoba. Zawsze mówiliśmy ze znajomymi , że strona krosno24 jest wzorem dla innych przejżystości itd. A teraz stałą się taka jak inne . Czyli nie bardzo chce się szukać tych wszystkich informacji. Sprawia to trudność. A tamta stona była taka intuicyjna..:(

Szkoda że logo się zmieniło bo tamto też było znacznie ładniejsze... A to jest takie proste , że aż prymitywne:(

Wielka szkoda..

windows
Legger
26.11.2017 23:37

Jak dla mnie przemiana na gorsze. Teraz strona wygląda jak jakiś nie do końca dopracowany darmowy szablon strony www i te raklamy (ja wiem że z czegoś redakcja musi żyć ale czy nie da sie jakoś uporządkowa wyswietlania tych reklam? - z jednej stony przejżyście i czysto/spokojnie a z drugiej, błyskające reklamy biją po oczach). Rozumiem że archiwum artykułów tego portalu nie będzie obejmować późniejszych niż te z 2016 roku? i wyszukiwarka oraz "szukaj tekstu"w archiwum będzie tylko wyglądać - bez jakichkolwiek funkcjonalności? 

Legger
kwintus
26.11.2017 21:59

Przemiana na pozytyw - chodź przyznam sceptycznie do tych zmian podchodziłem ale serwis jest intuicyjny i w zasadzie aż tak bardzo nie odbiega od poprzendiego więc nie wiem skąd tyle złych opini - jedna tylko sugestia jako profesjonalista ;) logo porażka i favico - poprzednie o niebo lepsze :)

kwintus
lonewolf
26.11.2017 20:14

Porażka totalna. Chaos, wszystko rozsypane. Dobrze było, to trzeba coś zmienić. Czytaj - spie-yć. Spadam stąd. Nie ma to przyszłości. Zawsze twierdziłem, że 'lepsze' jest wrogiem dobrego. Nie cierpię mieć racji....

lonewolf
Nevermore
26.11.2017 19:18

Powiem tak, muszę się z tym przespać, bo na początku miałem skojarzenia z tekstem z utworu Nocnego Kochanka: "Weszłeś do pokoju, gdy słuchałem Slayera, kazałeś przełączyń na Georga Michaela", Taki trochę misz-masz, lekkie zaskoczenie i pomyślałem, że pomyliłem strony, choć w przeglądarce było wpisane Krosno24.pl.

Jak widzę jednym się podoba, innym nie, ja na razie jestem po środku. Może to takie pierwsze wrażenie. Nowe logo jest OK, mnie się podoba, bo działam w branży reklamowej i przez prostotę zmierza się do ideału. Reszta trochę taka ... no właśnie, sam nie wiem, co sądzić po pierwszym wejściu na nową stronę. Jakieś zmiany są konieczne i oby właściciele portalu wyciągnęli wnioski z tych sugestii pisanych przez nas użytkowników.

Alleluja i do przodu, jak to mówi ojciec Dyrektor ;)

Nevermore
brzoskwinka
26.11.2017 18:53

Witam serdecznie wszytskich na tym forum

brzoskwinka
mikolaj10
26.11.2017 18:05

był ładny przejrzysty portal  a jest do du....y nie podobny: w anonsach brak pokazania ile ogłoszeń ma dany wystawca ogłoszenia (można było szybko namierzyć handlarza  co cofa liczniki) chyba że zapłacili żeby nie było: po jakiego pierona takie duże ogłoszenia my dobże jeszcze widzimy a ślepy i tak nie zobaczy : ikona firmy nie działa  strony też o reszcie nie mam siły pisać . niech sie inni wypowiedzą .   vxeeer gdzie ty widzisz przejrzystość  chyba że jesteś właśćicielem portalu  to zrozumiałe  że tak piszesz NARA.

mikolaj10
ivamela
26.11.2017 15:32

Dramat do kwadratu!Dostałam oczopląsu..bez składu i ładu.Tak z ciekawości...gdzie jest ikonka do ponownego dodania  z archiwum ogłoszenia!...a edytowanie...wyskakuje błąd...

ivamela
/7
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA