Moja pierwsza reakcja to chciałem się przełączyć na inny portal.Myślałem, że jestem na krośnieńskim cmentarzu.Co tu można rozumieć.Daliście DUPY i tyle.Chyba,że jesteście w żałobie po przegranym Petru i skompromitowanym alimenciarzu Kijowskim.Na pewno napiszecie ,że nikt mnie nie zmusza do czytania i pisania na Tym portalu ,ale mimo wszystko myślę,że nie będe sam w swojej opini.Czarno jak d ...e u mieszkańca Afryki,ale ja sam nie wiem jak jest tam czarno uprzedzając głupie wpisy.
Strona bardzo mi się podoba - prosta, przejżysta, czytelna. Część rzeczy jeszcze nie działa, ale to pewnie kwestia kilku dni. Jedyne do czego można się przyczepić to za chuda czcionka. Dla osób które mają niską rozdzielczość na wyświetlaczu, może to przeszkadzać. Szczególnie podoba mi się wesja mobilna strony. Jednym przesunięciem można wyświetlić wszystkie wydarzenia, które są lub będą miały miejsce w Krośnie :)
Jest zaleta, brak reklam na telefonie,tylko menu sie nie otwiera wiec i tak za duzo nie zboacze. gidzie kina i imprezy ???
Okropneeee!!! W kablówce mi się coś nie wczytuje. Czcionka fatalna, firmy nie działają, storny nie działają, niektóre obrazki się nie wczytują, brak opinii, brak wielu innych inofrmacji. Przcież chyba pracuje w portalu kilka osób i nikt nie zauważył jakie to jest beznadziejne? Wstyd dla całej ekipy!
https://krosno24.pl/index2.php3 -> 404. Wielu ludziom został ten adres w zakładkach, zróbcie przekierowanie na główną - faux pas.
Grafika cieniutka, trochę to siermiężne jak na największy krośnieński portal. No i ta czcionka.... lipa.
Grafika cieniutka, trochę to siermiężne jak na największy krośnieński portal. No i ta czcionka.... lipa.
W sumie ok, tylko dobór kolorów czcionek fatalny.
Jasnoszary na białym tle, czarny na szarym tle, jest też ciemniejszy szary na jasnym szarym. Porażka.