DYSKUSJE
Dzień dobry w nowym portalu! Tak zmieniało się logo
pysie11
27.11.2017 19:50

Jeszcze trzeba popracować żeby wszystko było ok na wszystkich przeglądarkach w telefonie. 

Pozdrawiam Krosno 24.pl

pysie11
na forum od listopada 2017
maciek_mobile
27.11.2017 17:13

Na 6 osób w naszym biurze /w tym dwie na codzień zajmujące się grafiką komputerową oraz jeden informatyk/ wszyscy uważamy że jest bardzo słabo /nie chcę używać dosadniejszego słowa które padło w firmie/ Krosno 24 jeszcze można powrócić do starego wyglądu i spróbować to zlecić innej firmie- to dobra rada od fanów. 'Odnowa' konieczna ale to co zobaczyliśmy to straszna a m a t o r s z c z y z n a. Logo  jak z projektu w gimnazjum na plastykę, totalny chaos w pokaxzywaniu informacji (oczy bolą, wszyscy to mówią!!), nieprawidłowe działanie /nasz informatyk wymienił kilkanaście błędów technicznych które zobaczył po 5 minuta przeglądania strony/. W autobusie rozmawiałem też z kolegą.. u nich firmie  smieją się, że krosno24 ogłosiło żałobę po krosno24. To naprawde nikomu sie nie podoba, krosno24 obudz sie i posluchaj glosu ludu! :-)

maciek_mobile
wrybya
27.11.2017 15:49

mi się podoba. zostańcie przy tej!

wrybya
pesaro
27.11.2017 15:42

Chyba wróg wam projektował tę nową stronę. Wracajcie do starej bo stracicie wszystkich użytkowników.

pesaro
pesaro
27.11.2017 15:41

Chyba wróg wam projektował tę nową stronę. Wracajcie do starej bo stracicie wszystkich użytkowników.

pesaro
krosnienski_szyderca
27.11.2017 15:35

Osobiście uważam zmiany na plus, do poprzedniej wersji potrzebna była lupa przy czytaniu, parę rzeczy (nawet sporo) jeszcze nie działa, no ale to normalne (chociaż powinno działać wszystko od razu). A teraz małe ALE

Rano jak wchodziłem w dany temat to wyświetlało się kilka komentarzy (w tym temacie konrketnie trzy i to te pochlebne dla zmian i UWAGA - wyróżnione). Zobaczyłem, że wyróznione, zatem szukam (znanych z tamtej wersji portalu) buziek (zielonych i czerwonych) .... i szukam ... i szukam i nie ma. Co się okazuje, że komentarze wyróżił moderator, a reszta (tak jak np na FB) jest ukryta ... no cóż czerpią garściami od najlepszych "wolnych" mediów ;) Pisać wolno wszystko, ale nie wszystko można przeczytać :) Teraz widać "grafikę" co jest wyróżnione, potem pewnie nie będzie bo "prawda i racja jest nasza i my ją mamy".

krosnienski_szyderca
Konto zablokowane
adammin
27.11.2017 14:27

Od kiku dni  na stronie http://www.krosno24.pl można oglądać (testować?) wersję nowej strony głównej. Nie wiadomo dlaczego strona w takiej prymitywnej oprawie graficznej z brzydką czcionką pojawiła się.

Mnie jakoś nie podoba się nowa oprawa tego portalu. Uważam, że poprzednia była ładniejsza. Bardziej podobało mi się również dotychczasowe logo. Takie strony straszą nie tylko w Halloween. Jest  o niezbyt przejrzystej strukturze. Twórca "zbudował" stronępo której naprawdę ciężko jest się poruszać. Użytkownik wchodzi na stronę i... nie wie co dalej.

Złe rozmieszczenie reklam! Właściciele stron, dążąc do zysków z wyświetlanych reklam, umieszczając je w kluczowych miejscach portalu. Bardzo istotny w projektowaniu strony jest dobór kolorów. Chodzi zarówno o stosowanie takich barw, które nie zmęczą użytkownika zaglądającego na serwis, jak też o korzystanie ze spójnych schematów kolorystycznych.

Jednym słowem: BUBEL  graficzny w całości pomijają surfowanie po stronie.! A to Forum wygląda jak na odpuście...

Wstrętne to:

Począwszy od

DZIEJE SIĘ W KROŚNIE DZISIAJ W KINACH

Skończywszy ma FOOTER MENU

Ale zresztą to tylko Krosno z Podkarpacia...

adammin
pesaro
27.11.2017 14:26

pesaro
Kurio1
27.11.2017 12:42

WitamCzy tak trudno było zmienić szerokość "starej" strony i ją zostawić, że Państwo dali tą, która jest o wiele mniej czytelna i brzydsza od starej. Czcionka słabiutka razem z szatą graficzną. Faviconka do niczego. Widać, że webmaster nie ma graficznego spojrzenia i "kkocha" się w błękicie....Może Wam się podoba ale większości z kim rozmawiałam NIE!

Kurio1
n_ulkan
27.11.2017 12:03

Jak narazie moim zdaniem zmiana na gorsze, układ stron mało wyrazisty , mam problem ze znajdywaniem interesujących mnie treści, jednym słowem -beznadziejny.

n_ulkan
/7
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA