DYSKUSJE
Z kim spędziłbyś Święta?
Kurio1
29.12.2023 17:31

bozy_dar - Zależy jak sięna to patrzy:) Ja np. w procesjach Lwowską nie biorę udziałów jak większość krośnian a bliżniego z wyglądu i rozmowy określam, ale lepiej miłością do toksycznych ludzi nie pałać miłością bo się można przewieżć...

Masz ukryte marzenia o takiej kolacji i się wstydzisz napisać? :) Nie wstydż się, to temat na czasie nawet jak podziwiasz lub nienawidzisz Jarka czy Donalda!

Ja nie cierpię Jarka ale spęził bym z nim święta, gdyż przy mnie nabawił by się w kilka godzin super nerwicy a ja odczułbym satysfakcję.

Kurio1
na forum od listopada 2017
bozy_dar
28.12.2023 14:01

Coś czuję że niedługo rozpocznie się festiwal katolickiej miłości do bliźniego swego;) 3...2...1...

bozy_dar
Kurio1
28.12.2023 13:49
Witam

Krosno znajduję się na Podkarpaciu, a jako, że Podkarpacie jest "zagłębiem moherów" i bastionem PiS'u różnie o nas (krośnianach) można myśleć, co do naszych poglądów nie tylko politycznych.

Chcę zadać pytanie krośnianom, które jest na czasie i lepsza okazja się chyba już nie trafi!

Kieruję je do wszystkich krośnian bez względu na to kim są... Wystarczy, że są stałymi mieszkańcami Krosna. Chodzi o nasze miasto i jego mieszkańców!

Pytanie do krośnian:

Z kim chciałbyś spędzić Święta Bożego Narodzenia i uzasadnij dlaczego taki twój był wybór?

1. Z Donaldem Tuskiem
2. Z Jarosławem Kaczyńskim

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku
Szanownej Redakcji K24 oraz Wszystkim Krośnianom.

Kurio1
Krosno

Kurio1
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA