bozy_dar - Zależy jak sięna to patrzy:) Ja np. w procesjach Lwowską nie biorę udziałów jak większość krośnian a bliżniego z wyglądu i rozmowy określam, ale lepiej miłością do toksycznych ludzi nie pałać miłością bo się można przewieżć...
Masz ukryte marzenia o takiej kolacji i się wstydzisz napisać? :) Nie wstydż się, to temat na czasie nawet jak podziwiasz lub nienawidzisz Jarka czy Donalda!
Ja nie cierpię Jarka ale spęził bym z nim święta, gdyż przy mnie nabawił by się w kilka godzin super nerwicy a ja odczułbym satysfakcję.
Krosno znajduję się na Podkarpaciu, a jako, że Podkarpacie jest "zagłębiem moherów" i bastionem PiS'u różnie o nas (krośnianach) można myśleć, co do naszych poglądów nie tylko politycznych.
Chcę zadać pytanie krośnianom, które jest na czasie i lepsza okazja się chyba już nie trafi!
Kieruję je do wszystkich krośnian bez względu na to kim są... Wystarczy, że są stałymi mieszkańcami Krosna. Chodzi o nasze miasto i jego mieszkańców!
Pytanie do krośnian:
Z kim chciałbyś spędzić Święta Bożego Narodzenia i uzasadnij dlaczego taki twój był wybór?
1. Z Donaldem Tuskiem 2. Z Jarosławem Kaczyńskim
Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku Szanownej Redakcji K24 oraz Wszystkim Krośnianom.
bozy_dar - Zależy jak sięna to patrzy:) Ja np. w procesjach Lwowską nie biorę udziałów jak większość krośnian a bliżniego z wyglądu i rozmowy określam, ale lepiej miłością do toksycznych ludzi nie pałać miłością bo się można przewieżć...
Masz ukryte marzenia o takiej kolacji i się wstydzisz napisać? :) Nie wstydż się, to temat na czasie nawet jak podziwiasz lub nienawidzisz Jarka czy Donalda!
Ja nie cierpię Jarka ale spęził bym z nim święta, gdyż przy mnie nabawił by się w kilka godzin super nerwicy a ja odczułbym satysfakcję.