DYSKUSJE
Skrzyżowanie ulic Czajkowskiego - Pużaka - Jagiellońska
kryniaklos
24.03.2023 11:11

do yorgos - mam nadzieję, ze to stwierdzenie że najwazniejszy jest stadion żuzlowy to ironia....... bo dla wiekszości obywateli Krosna to ten stadion żuzlowy jest na g........ potrzebny - a na pewno te milionowe wydatki na niego to niepotrzebnie wyrzucone pieniądze. A poza tym jest wiele takich inwestycji w Krośnie..... a te które są potrzebne, to na pewno za drogie - chociażby posadzenie jednego drzewa za 350 złotych...

kryniaklos
na forum od listopada 2017
rydzoch
23.03.2023 17:43

Sprzedać ze dwa kościoły a pieniądze przeznaczyć na modernizację skrzyżowań.

rydzoch
Konto zablokowane
zbych
23.03.2023 16:13

kryniaklos

Miato musie mieć zapasowe "cukierki", ktore sobie leża czekajac na swoj wyjatkowy czas -dla wladzy rzecz jasna Tak jest z Zetka-przyjdzie walec i wyrowna!

zbych
yorgos
23.03.2023 15:37

Najważniejszy jest stadion żużlowy, nie jakaś tam głupia Z-ka czy inne skrzyżowanie.

yorgos
Konto zablokowane
kryniaklos
21.03.2023 14:01
Dramat kierowców na skrzyżowaniu ulic: Czajkowskiego - Pużaka - Jagiellońska. Czy ktoś z władz miasta wreszcie zainteresuje się tym skrzyżowaniem? I drugim z kolei - krośnieńską z-ka? Przejazd przez to skrzyżowania to prawdziwa gehenna, szczególnie w godzinach szczytu, a wjazd z ulicy Jagiellońskiej i Pużaka to tylko nerwy i długie czekanie. Myślę, że urzędnicy z miasta nie jeżdżą tą drogą, ale inni mieszkańcy to stali użytkownicy. Myślę, że pieniądze na światła by się znalazły - wystarczy zwolnić 2 lokale urzędu z 4 i zwolnić połowę urzędników - miasto i obywatele tylko na tym zyskają. Za te pieniądze można byłoby wiele w mieście zrobić!
kryniaklos
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA