Tadzio Rydzyk nie jest księdzem, nie wiem skąd to zapytanie ksiądz czy biznesmen?
Nie jest KSIĘDZEM !!!nie ma święceń!!!, jest tylko zakonnikiem, wstapił do zakonu i zwykły zakonnik!!!! Nie wiem dlaczego utarło się że Rydzyk ksiądz??☺
Dzisiaj robaczywy grzyb ma ciężki dzień. Tyle kasy a on nie skorzysta. Niestety duża część wolaczków ma za złe Owsiakowi że wspomaga chore dzieciaki organizując WOŚP, natomiast z wielką sympatią spoglądają na niezliczone miliony zł. które płyną do rydzyka i znikają nie wiadomo gdzie. Jeszcze nie słyszałem aby rydzyk przekazał cokolwiek na cele charytatywne.
Brawo rydzuś!:)Nikt nie rżnie suwerena tak wprost i bezczelnie. Ale potomek chłopa pańszczyźnianego niezrażony z dudą wypiętą w podzięce.
Ojciec Rydzyk za pieniądze MON promował służbę wojskową wśród emerytów
Ministerstwo Obrony Narodowej zapłaciło telewizji ojca Rydzyka ponad 700 tys. zł za promocję służby wojskowej w jego telewizji. Być może nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że TV Trwam praktycznie nie ma widzów w wieku poborowym.
No nie, na kleszcza granatnik - może raczej coś z tego?
Dobrym sposobem na pozbycie się tego kleszcza z Torunia, może być przekazanie tej pobożnej armii kilkudziesięciu granatników.Fachowy instruktarz zapewni im pewien generał.
Czas żniw dla Rydzyka
www.onet.pl/informacje/newsweek/ponad-300-mln-zl-d(...)
Magnat medialny reklamuje unijny budżet
Suma zwala z nóg. Tyle Rydzyk dostał od MON
Ponad 700 tys. zł. Tyle Ministerstwo Obrony zapłaciło Telewizji Trwam za propagowanie służby wojskowej na antenie. Tyle, że - jak wskazują badania oglądalności - widzami kanału redemptorystów w większości są osoby 50+. Czyli nie w wieku poborowym.
wiadomosci.wp.pl/zawrotne-sumy-dla-rydzyka-promowa(...)
Chciwość tego dziada który uważa się za duchownego nie ma granic, wyłudza nasze pieniądze publiczne od złodziei próbujących utrzymać się przy korycie za wszelką cenę.
Nikt ciebie nie okrada. Jesteś młodym człowiekiem, ciesz się zdrowiem i życiem. Opanował cię szatan, pycha i chciwość. Rodzice ochrzcili cię w kościele, przyjąłeś komunię świętą i starali wychować na dobrego człowieka. Jesteś dobrym i mądrym człowiekiem, lecz opętanym przez zło. Jak będziesz dojrzałym, na pewno się zmienisz. SZCZĘŚĆ BOŻE!