Panie abajurek33 pytam po raz kolejny i zadaje pytanie co zrobił Babinetz i Piotrowicz dla Krosna i nie interesuje mnie granie albo stosunek. Proszę dać wszystkim odpowiedź.
Pewnie sfinansowali za nasze pieniądze organy do kościoła itp. Dlaczego Pan Babinetz nie pozyskuje pieniędzy na renowację starego cmentarza. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale dla niego to był priorytet..oczywiście przed wyborami.
...zgadza się:) zawsze tak było że wyborca piss charakteryzował się małym rozumkiem i wielką gębą:) szczególnie byli ormowcy, słuchacze radiomaryja...
Pis bronią tylko nieroby, nieuki i byli komuniści którym łupieżca z Żoliborza 13-tką w ślepia zaświecił.
"Co zrobił Babinetz i Piotrowicz"? A co zrobiła posłanka Asia? To tak jakby się zapytać : czy granie jest lepsze od stosunku? ;-))
Oświadczam że jestem uczciwym PiSowcem i mi sie NALEŻY. Tak mi dopomóż Pambuk.
...wy towarzyszu abajujek powinniście Bolka po nogach całować, wszak służyliście w podobnych jednostkach:):):) krótką macie pamięć towarzyszu...
...towarzyszu abajujek dlaczego przekręcacie fakty i łżecie jak kundel? Przecież Polska wstała z kolan a wy towarzysze jesteście podobno lepszego sortu? To jak to jest towarzyszu:):):) Równacie do PO?:):):)
O nie pani Joasia zrobiła dla Krosna dużo. Zaprosiła do Polanki Bolka na spotkanie science fiction. Po którym połowa Polaków pękała ze śmiechu. Owszem znaleźli się tacy, którzy go słuchali jak przysłowiowa świnia grzmotu. I chcieli zlinczować jednego młodego chłopaka. Za to, że odważył się zapytać Bolka o jego agenturalną przeszłość.
Skynet wszyscy są prawi i sprawiedliwi. Aż patrzyć jak wyniosą ich na nazwy ulic.