I jeszcze moje skojarzenie @davkurek z wpisem znalezionym w sieci pod linkiem
Faktycznie, ta @davkurek niczego nie wnosi, a jedynie w stylu PiSiaka insynuuje, a czasem nawt jak Mentzen pie.rzy, za to konkretnie przypina łatki poczynając ogólnie od Olejnik, a kończy konkretnie na Panu Krzanowskim nazywając go wprost "ubekiem". I właśnie przciw temu należy przeciwdziałać, bo czy jak z wpisów @davkurek mam uznać za prawdziwe to co napisał i stwierdził o wspomnianych wyżej osobach?
Panie Krzanowski, osobiście nie wierzę w stwierdzenia @davkurek, ale chciałbym się upewnić i oczekuję, że ta @ albo sprostuje swoje wypowiedzi i przeprosi, również mnie, że mnie chce zmanipulować bym uznał Pana za "ubeka", a Pan go może pozwie za zniesławienie i pomawianie, gdyż pozostawienie sprawy bez dalszego biegu pozostawi co najmniej niepewność. Pozdrawiam.
A któż to ten davkurek, że aż tak jazgocze???
Pewnie jakiś lokalny fan lokalnych plotek???
Wolność słowa panie Krzanowski ubeku polega na tym że dopuszczamy do dyskursu publicznego także takie zdania które nam się nie podobają, ale pan jako totalniak tego nie rozumie jak widać i bredzi pan dyrdymały żeby tylko przyssać się do państwowego ubeckiego cyca
Chodzi o taką higienę ludzkich głów. Żeby były rzetelne informacje, żeby kontrować tę propagandę, która się sączy z tzw. mediów społecznościowych, żeby przeciwdziałać algorytmom. Jesteśmy trochę takimi edukatorami. - pieprzy pan jak cenzorzy za komuny , i właśnie o to panu chodzi panie faszysto, wszystko w państwie nic przeciwko państwu nic poza państwem i pan właśnie tego oczekuje ... może UBek?
Cenzura wyłazi każdemu ubekowi z ust jak leci , proszę zobaczyć jaka cenzura jest na yt i na innych portalach
Jak pan chce patrzeć władzy na ręce i jednocześnie domaga się pan aby państwo pana finansowało ???? Pan jesteś tylko drobny cwaniak .... a nie dziennikarz
Obecne dziennikarstwo to szambo, w większości funkcjonariusze propaganda aptailung, Krzanowski chce być jak agentka Olejnik ... żal
Zaangażowane dziennikarstwo nigdy nie będzie rzetelne.