Czyli dobrze napisałem...piss to stan umysłu...
Na snusa to dopiero przyjdą materiały i filmy.
I będzie wstyd na cały świat!
I żeby to podkarpackie żaden żywioł nie oszczędził....
A co z dozywotnia opieka Pana Jerzego? takie jest własnie słowo tego snusia:)
P.S. chciałabym wiedziec, czy w związku z tą obietnica na papierze snusio płaci za pobyt J. w DPS?
Czuwaj kaczesyny:):):)
Panie redaktorze, zrób pana jakiś ciekawy artykuł, np ilu rudowroniarzy wciąż wierzy w 100 konkretów, bo w internetach "mówio" że to Kaczynski wymyślił.
I ja ciemnylud już nie wiem komu wierzyć:
www.youtube.com/watch?v=5_5grNrTS1M
Czuwaj towarzysze rudowroniarze.
Alfonso pomagał dziewczętom bez pracy. Honorowy był. Niezapomniane noce w Sopocie..... I dziadek też ma gdzie mieszkać.. Czepiacie się elekta. Dajcie mu sie wykazać. Dopiero zaczyna. Może przebić Dyzmę 10 razy. Może nie będzie lepiej ale za to śmieszniej.
Natomiast wielki Bu spotkał się wcześniej z małym Bonżur, żeby odebrać obiecane frukty.youtu.be/tRex3vwg2MM?si=ZxzYzvECrBlQ1zRt
Wielki Chu zaraz po elekcji ma się spotkać z Wielkim Bu:) ciekawe po co?
Szczęść boże ! Ratuj się kto może od radiomaryjnej biomasy:)
"xerooyojoj
09.06.2025 21:25
Po co piszesz "Szczęść Boże", skoro ty trutniu w Boga nie wierzysz?"
Przecież ty pasożycie też nie wierzysz:) po co komedie odstawiasz?:)
Prezydent kiboli, mętów stadionowych i zdegenerowanej moralnie biomasy. Wykształceni, uczciwi, prawi Polacy nie zaakceptują tego człeka na stanowisku prezydenta.
@reaktywatorze. Mafie VAT-owskie kradną miliony, podobnie paliwowe i wiele, wiele innych. A tutaj żądacie ukrzyżowania prezydenta elekta za marne zapuszczone mieszkanie? Przestańcie srać żurem (za przeproszeniem). W Warszawie i innych miastach w tamtejszych ratuszach nie takie lody kręcą, a władza im nic za to nie robi? Tutaj nasuwa się doktryna Neumana:"jeśli będziesz w PO będą cię bronili jak niepodległości" koniec cyt. Szczęść Boże ratuj się kto może. cyt. G. Braun
Skąd my to znamy...
Wyłudzali mieszkania od starszych, biednych ludzi. Oszuści z Trójmiasta oskarżeni
www.rmf24.pl/regiony/trojmiasto/news-wyludzali-mie(...)
Ludzie nie rozumieli, co podpisują. Tak przejęli dziewięć mieszkań
Szemrany to prezydent proletariacko - wieśniacki. Takie mamy społeczeństwo. To się podoba.