Dla mnie to palanty tacy co tak szlajają się autami po mieście dopiero jak jest tragedia taki palant rozumie sprawę jakie są koszty zabawy . Życie jest najważniejsze i policja krośnieńska powinna się w końcu wziaść się w garść i wyeliminować z ulic takich palantów co jeżdżą niezgodnie z przepisami ruchu drogowego takiemu palantowi nie przegada że stwarza zagrożenia dla innych dlatego po to jest policja żeby łapać takich palantów na drodze . I myślę że w tej kwestii w końcu coś ruszy bo już parę lat widać na ulicach krosna wszelaką patologie.
Widać że ojciec nie dużo mądrzejszy od syna. Jest takie stare powiedzenie: "jakie drzewo taki sęk, jaki ojciec taki syn, jaka mać taka nać". Mam nadzieję, że ten wyczyn nauczy syna pokory? Pokory, której brakowało, kiedy popisywał się urządzając sobie rajdy po mieście. Sądzę, że władze powinny wprowadzić obowiązkowe badania psychologiczne dla kandydatów na kierowców. Może to spowodowałoby eliminowanie osób zachowujących się egoistycznie, a przede wszystkim nadpobudliwych i z ADHD. Szczęść Boże, ratuj się kto może! cyt. G. Braun
Drugi wyjazd na festyn i to jest doświadczenie. Brak słów .
"Mówił o doświadczeniu, jeżeli chodzi o start w wyścigach samochodowych. Był to jego drugi start w wyścigu "Czy można przez to powiedzieć że był to doświadczony kierowca?Ja też raz byłem na zawodach narciarskich, ale abym do tych zawodów mógł się dostać musiałem nabrać szereg praktyk na wyciągach narciarskich. A gdzie kierowca tego BMW nabrał tę praktyke? Tory wyścigowe? A może miasto? Hmm... zastanawiające
"Niewłaściwa technika jazdy" - to driftu jako dyscypliny sportu powinni zakazać, bo to celowe wprowadzanie pojazdu w poślizg.
korsosanockie.pl/podkarpacie/zawody-ryzyko-i-przep(...)