DYSKUSJE
Nawrocki pierwszy. Tak głosowało Krosno na prezydenta Polski
yoorex
23.05.2025 13:39

@reaktywator czy jesteś już tak zaBonżurowny, że zapomniałeś kto wyrzucał w Wa-wie ludzi z małymi dziećmi na bruk pod pretekstem niby remontu. Czy wiesz lub nie chcesz wiedzieć o mafii kamienicowej na których twój pupil zbił majątek. Nawrocki zlitował się nad zadłużonym pijusem, od którego odwróciła się rodzina. Który to menel w ramach wdzięczności sprzedał mu zadłużone i potwornie zapuszczone mieszkanie. A ten bohater heytu TVN-owskiej i TVP w likwidacji został przyjęty na łono opieki społecznej. Widzisz czyjeś pod lasem, a swojego pod nosem nie widzisz. Nie róbcie z igły wideł. To nie przystoi i niehonorowe. Reaktywator do dziś naprawdę miałem Cię mądrego i uczciwego, ale widzę że się pomyliłem. Szanowałem Twoje zdanie i opinie bo masz do tego konstytucyjne prawo. Szczęść Boże!

yoorex
na forum od kwietnia 2024
bozy_dar
23.05.2025 13:39

yorexow

Drzyj pijackiego ryja głośniej. Może cię possiacki kryształ romanowski usłyszy...

bozy_dar
na forum od listopada 2017
yoorex
23.05.2025 13:38

@reaktywator czy jesteś już tak zaBonżurowny, że zapomniałeś kto wyrzucał w Wa-wie ludzi z małymi dziećmi na bruk pod pretekstem niby remontu. Czy wiesz lub nie chcesz wiedzieć o mafii kamienicowej na których twój pupil zbił majątek. Nawrocki zlitował się nad zadłużonym pijusem, od którego odwróciła się rodzina. Który to menel w ramach wdzięczności sprzedał mu zadłużone i potwornie zapuszczone mieszkanie. A ten bohater heytu TVN-owskiej i TVP w likwidacji został przyjęty na łono opieki społecznej. Widzisz czyjeś pod lasem, a swojego pod nosem nie widzisz. Nie róbcie z igły wideł. To nie przystoi i niehonorowe. Reaktywator do dziś naprawdę miałem Cię mądrego i uczciwego, ale widzę że się pomyliłem. Szanowałem Twoje zdanie i opinie bo masz do tego konstytucyjne prawo. Szczęść Boże!

yoorex
tadeuss_von_kant
23.05.2025 13:22

Radiomaryjny pijaczek i złodziej yorexowaty nawet post potrafi ukraść:) typowe ścierwo na tanku przywiezione:):):)

tadeuss_von_kant
na forum od maja 2024
yoorex
23.05.2025 13:16

Ku przypomnieniu ;-)) Tadzik von szwindel Typowy POKO-dekiel, dodatkowo oszust, krętacz, matacz i prostak jak 99% pokobolszewików. Jak od Tadzika szwindla, szczekającego kundla na łańcuchu, można wymagać myślenia, ani tym bardziej rozumienia czegoś bardziej skomplikowanego niż uprawianie porannej masturbacji i piłowanie do dziury w wychodku. ;-D

yoorex
reaktywator
23.05.2025 13:08

@yoorex, coś ci sie pomyliło, czy nie dotarło, specjalistą pod wyłudzania/kradzieży mieszkania jest chyba ktoś inny "seniorzy z całej Polski strzeżcie się teraz jest metoda na Nawrockiego..."

www.facebook.com/PoselJakubRutnicki/videos/metoda-(...)/

www.facebook.com/tvn24pl/videos/mieszkanie-kt%C3%B(...)/

reaktywator
Filifionka
23.05.2025 12:51

OMG ależ mowa nieniawiści wtych komentarzach.

Filifionka
yoorex
23.05.2025 12:48

PO nie lubi dotrzymać obietnicy, banda krętaczy walczy o utrzymanie żłobów. Zrobią oraz powiedzą dosłownie i absolutnie wszystko żeby ratować stołki. Wiedzą że bez długopisu z możliwością wymazania w pałacu jeden po drugim pójdą siedzieć ZA ROZKRADANIE I NIESZCZENIE POLSKI! Szczęść Boże ratuj się kto może! cyt. G. Braun

yoorex
tadeuss_von_kant
23.05.2025 12:40

Ku przypomnieniu:)

yorexow typowy piskatolicki dekiel, dodatkowo cham i prostak jak 99% pisobolszewików.Od yoorexowatych kundlinie można wymagać myślenia, ani tym bardziej rozumienia czegoś bardziej skomplikowanego niż poranne stawianie klocka.

tadeuss_von_kant
na forum od maja 2024
tadeuss_von_kant
23.05.2025 12:29

Kacza banda walczy o przetrwanie i zrobi oraz powie absolutnie wszystko. Wiedzą że bez długopisu w pałacu jeden po drugim pójdą siedzieć ZA ROZKRADANIE I NIESZCZENIE POLSKI! Szczęść Boże kto w złodziejstwie pomoże!

tadeuss_von_kant
na forum od maja 2024
/16
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA