Może jestem jakiś dziwny, ale należałoby tym degeneratom co jakiś czas łamać ręce, żeby posmakowali tego cierpienia, które zafundowali dziecku...
Tak jest kobrys, wyrwać chwasta, jak powiedział klasyk! Jedyna kara która ich spotka to ta którą wymierzy im nie sąd a współwięźniowie pod celą. Tego jestem pewien...
Pytam, gdzie sąsiedzi a przedewszystkim ,gdze odpowiednie służby, gdzie policja. Skoro byli już karani i mieli niebieską kartę to kontrole powinny być codziennie o różnych porach. Teraz nie do więzienia tylko do obozu pracy i łożyć na leczenie dzieci.
Witam!
Ja zapytam - a gdzie byli sąsiedzi, rodzina? Nikt nic nie słyszał i nie widział?
Za takie sprawy powinno się karać bardzo surowo, aby inni psychopaci się bali. Zgadzam się z panem, iż kobieta ta, nie powinna nigdy mieć dzieci - trudno ją nazwać matką... Danuta K.
Przypomnę klasyka bo tylko oto przychodzi do głowy: "i po co taki człowiek żyje? ... Wyrwałem chwasta..."
Dlaczego takiej zwyrodniałej baby się nie sterylizuje? Już kiedyś "rodzice" maltretowali dzieci, to ma 10 miesięcy i jest maltretowane, a ona w.... zaawansowanej ciąży. Ile jeszcze urodzi takich nieszczęsnych istot skazanych na bycie niepełnosprawnymi po przemocy, po uszkodzeniach mózgu?! Totalnie chore prawo. Zabieranie takich dzieci nic nie daje jeżeli chodzi o ich dobrostan, bo dzieci patologii nikt nie chce, ludzie dzisiaj są świadomi i wiedzą, co to geny, jakie są skutki maltretowania, co to jest FAS itd. Takie dzieci są skazane na domy dziecka, dpsy albo i bycie bezdomnym. A pewnie i na takie rzeczy, o jakich przeciętnemu człowiekowi się nie śni... Koszmar.
Złamanie rączek takiemu maleństwu to "średni uszczerbek na zdrowiu"? Mam nadzieję że trafią na długie lata do ZK a dzieci znajdą nowy dom gdzie zaznają miłości i ciepła zamiast bólu.
Patologia nie powinna mieć dzieci!!!