cytuję .....
A jak urodzi sie takie, co ma pipke i ptaszka, to do lasu, panie Jurek, bo to dewiant od poczęcia ?
To do cyrku , i za pieniądze pokazywać gawiedzi , jak kiedyś babę z brodą..
Pan Redaktor skoro taki otwarty i tolerancyjny to chciałbym go zobaczyć w pierwszym rzędzie podczas parady. Druga i niepodwarzalna sprawa to taka że zgodnie z prawem naturalnym pochodzącym od Stwórcy mamy tylko mężczyzne i kobietę oraz związek małżeński to związek mężczyzny i kobiety te wszystkie inne odstępstwa są po prostu zaburzeniami. Tak samo jak mamy choroby fizyczne tak również mają miejsce zaburzenia w psychice człowieka które można leczyć.
Parasolki mogli nakazać zdjąć ale marszu zakazać nie mogą. Na tym polega wolność, że radny może na swojej posesji stawiać co chce i maszerować też może każdy kto chce.
Uśmiechnięta mowa miłości redaktora Adriana:
"Religijni fanatycy mogli na żywo zobaczyć, że w Marszu idą po prostu ludzie. "
Równo tydzień wisiał na głównej stronie hymn pochwalny na temat Merkurego, a teraz kolejny propagandowy artykulik o czymś w czym weźmie udział garstka osób (no chyba, że dyżurnych uczestników dowiozą autokarami, jak to mają w zwyczaju). I to ma być głowne lokalne medium informacyjne? Bieda z nędzą redaktorku.
@Adrian Krzanowski:
Dwukrotnie pisalem dlugi post, gdzie cytuję Pańskie lekcewazące wypowiedzi wobec wartosci konserwatywnych, ale skryptu Pańskiego portalu nie pusciły tych postów. trzeci raz nie chce mi się pisać.
Może za mocno się wyraziłem - pogarda to za dużo, dobrym słowem bedzie lekcewazenie.
A jak urodzi sie takie, co ma pipke i ptaszka, to do lasu, panie Jurek, bo to dewiant od poczęcia ?
Płeć określa położna w momencie porodu ,, albo ma ptaszka albo pipkę .....Tyle i zamykac temat, Reszta to dewianci i zboczeńcy !!!!
A czy ja jako zadeklarowany rasista i antysemita mogę dołączyć do marszu ? Wszak jesteśmy dyskryminowany spolecznie i muszę się ukrywać z moimi poglądami ? Bardzo proszę o pilna odpowiedź
Księża też będą?