@centurion zwróć uwagę iż bycie katolikiem w dzisiejszym świecie jest "niefajne". Zdecydowanie lepiej byłbyś odbierany w towarzystwie jako wojujący ateista, islamista, buddysta itd. To takie nowoczesne i postępowe.
To katolicy z pewnością przybędą tłumnie. Oni przecież są prześladowani i ciągle walczą o wolność. Tak mówił Tadeusz.
Płeć biologiczna wynika z DNA, można ją poznać w badaniach prenatalnych po 10 tygodniu ciąży i nikt jej nie "przypisuje" w momencie urodzin. Warto doczytać nim się napisze takie kocopoły.
Ja się czuję wykluczony bo jak piję piwo w restauracji to nie mogę zapalić papieroska.
Myślę że byłaby niezła jazda jakby na marszu pojawiło się kilkaset osób z transparentami że czują sie wykluczeni jako katolicy w tym kraju z dykty i kartonu ...
Osoby nie binarne zachęcam do leczenia psychiatrycznego, nalezy zazywac mocne psychotropy zeby wybic sobie z glowy taka nie ludzką głupote:)
No nie mogę hahaha!!! pajac nazwał się "obiektywny" i zieje jadem jak nieprzymierzając Rachoń albo Kłeczek. Typowe....
...i się katolicki kukuruznik obraził za nazwanie go katolikiem:) jednak miałem rację...IQ na poziomie mopa.
kiedy będzie marsz ekologów, ewent jakiś zielony wał? chętnie się przykuję do drzewa za parę tysi... nawet wezmę urlop , nie wiem ile pejsy płacą za takie jasełka...
A czy bycie katolikiem w ogóle może być "fajne"?:)