Ja się czuję wykluczony bo jak piję piwo w restauracji to nie mogę zapalić papieroska.
Myślę że byłaby niezła jazda jakby na marszu pojawiło się kilkaset osób z transparentami że czują sie wykluczeni jako katolicy w tym kraju z dykty i kartonu ...
Osoby nie binarne zachęcam do leczenia psychiatrycznego, nalezy zazywac mocne psychotropy zeby wybic sobie z glowy taka nie ludzką głupote:)
No nie mogę hahaha!!! pajac nazwał się "obiektywny" i zieje jadem jak nieprzymierzając Rachoń albo Kłeczek. Typowe....
...i się katolicki kukuruznik obraził za nazwanie go katolikiem:) jednak miałem rację...IQ na poziomie mopa.
kiedy będzie marsz ekologów, ewent jakiś zielony wał? chętnie się przykuję do drzewa za parę tysi... nawet wezmę urlop , nie wiem ile pejsy płacą za takie jasełka...
150 osób na 40 tysięczne miasto + okolice "redaktor" nazwał tłumem...
ten cały marsz to zwykłe bicie piany- osobiście mi nie przeszkadza, ale znaj proporcje mocium panie, okropna amatorka.
Nie wykorzystujcie tych zagubionych ludzi do własnych politycznych celów,
napiszcie może ile tysięcy tirów ze śmieciami od naszych sąsiadów Niemców wylądowało w Polsce,
a na deser ...jakie dopłaty z naszych POdatków są planowane przy zakupie starego wypierdzianego niemieckiego elektryka:) , by żyło się lepiej
niemiec płakał jak sprzedawał... ze śmiechu
centurion, używasz słowa "katoliku" jakbym miał się czuć jakiś gorszy czy wykluczony? Napisałm ci że się mylisz a Ty... dalej plujesz. Pozwól że nie bedę kontynuował tematu dalej. Z przyczyn oczwistych. Pozdrawiam.
Płeć biologiczna wynika z DNA, można ją poznać w badaniach prenatalnych po 10 tygodniu ciąży i nikt jej nie "przypisuje" w momencie urodzin. Warto doczytać nim się napisze takie kocopoły.