DYSKUSJE
Na Hallera wybudowano nowoczesny blok TBS. Powstało 65 mieszkań
jb
06.06.2024 22:50

26 metrów kwadratowych i pełnia szczęścia? Można i tak, druga Japonia.

jb
na forum od listopada 2017
Grzes2
03.06.2024 14:11

Piekne domy musiał to projektowac jakiś nietuzinkowy architekt ... :)

Grzes2
ULWIG
01.06.2024 22:02

Same nowoczesne obiekty w tamtej okolicy powstają. Niedługo będzie tam nowe otwarcie- obiektu przy ulicy Sikorskiego- tylko trzeba trochę poczekać , niech tylko komin dostawią.

ULWIG
NUK2009
01.06.2024 18:58

Ideę budowy mieszkań na wynajem, z korzystnym czynszem, uznaję za słuszną.

Patodeweloperkę "blok przy bloku", uważam za zajawisko odzierające człowieka z prywatności i odrobiny komfortu, po ciężkim dniu pracy i różnych obowiązków.

NUK2009
Konto usunięte na prośbę użytkownika
LoloBolo
01.06.2024 13:10

Jak ktoś oczekuje widoków i innych cudów to powinien sobie działkę kupić w miejscu gdzie nikt tego nie zabuduje a nie liczyć że kupi mieszkanie z widokami w blokowisku.

LoloBolo
fryderyknowak
31.05.2024 23:37
wyróżnione przez moderatora

@AG, ponoć PPDom pierwszy dostał pozwolenie i tbsy pozmieniały im mocno plany, musieli zmniejszać wysokość budynków, żeby tbsy miały odpowiednie doswietlenie naturalnym światłem. Także tu chyba urzędnicy się nie popisali. Zrobi się tam niezły kurnik, jedyne pocieszenie to taki, że tylko jeden blok PPDom i jeden TBS są absurdalnie blisko, reszta budynków w miarę racjonalnie oddalona wg planów.

fryderyknowak
na forum od marca 2020
mijagi
31.05.2024 23:20

Dlaczego nikt w urzędzie nie wpadnie na pomysł aby na światłach koło VIVO pas wyłączony z użytku zamienić na pas do zawracania i ułatwić kierowcom życie?! Czy do podjęcia takiej decyzji trzeba robić doktorat?

mijagi
AG
31.05.2024 21:07

Właśnie o tym miałem napisać. Dzięki @fryderyknowak. Jak można było dać pozowlenie na budowę dla PPDom w tym miejscu?!? Kto i ile dostał ?!? Takie fajne osiedle się zapowiadało; super miejsce z super widokami, a tu taka "wisienka na torcie".

Tak, jak kiedyś mówiłem, iż chciałbym tam mieszkać, tak teraz mówię - dobrze, że tam nie będę mieszkał.

AG
fryderyknowak
31.05.2024 18:07

Fajnie fajnie, tylko jak PPDOM skończy budować swój pierwszy blok, to widok z okna trochę się zmieni - będzie można sobie sól podawać przez balkony... Mamy wreszcie patodeweloperkę w Krośnie!

fryderyknowak
na forum od marca 2020
rafal
31.05.2024 16:17

Cudów się nie spodziewałem bo miało być tanio ale ogólnie widać że wszystko wykonane niskim kosztem. Najgorzej wygląda plac zabaw i brak ciekawego zagospodarowania terenu wokół budynku. I jeszcze ta elewacja wpadająca w fiolet. Fajna lokalizacja ale potencjał zmarnowany. Na plus windy i parking podziemny.

rafal
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA