Same nowoczesne obiekty w tamtej okolicy powstają. Niedługo będzie tam nowe otwarcie- obiektu przy ulicy Sikorskiego- tylko trzeba trochę poczekać , niech tylko komin dostawią.
Ideę budowy mieszkań na wynajem, z korzystnym czynszem, uznaję za słuszną.
Patodeweloperkę "blok przy bloku", uważam za zajawisko odzierające człowieka z prywatności i odrobiny komfortu, po ciężkim dniu pracy i różnych obowiązków.
Jak ktoś oczekuje widoków i innych cudów to powinien sobie działkę kupić w miejscu gdzie nikt tego nie zabuduje a nie liczyć że kupi mieszkanie z widokami w blokowisku.
@AG, ponoć PPDom pierwszy dostał pozwolenie i tbsy pozmieniały im mocno plany, musieli zmniejszać wysokość budynków, żeby tbsy miały odpowiednie doswietlenie naturalnym światłem. Także tu chyba urzędnicy się nie popisali. Zrobi się tam niezły kurnik, jedyne pocieszenie to taki, że tylko jeden blok PPDom i jeden TBS są absurdalnie blisko, reszta budynków w miarę racjonalnie oddalona wg planów.
Dlaczego nikt w urzędzie nie wpadnie na pomysł aby na światłach koło VIVO pas wyłączony z użytku zamienić na pas do zawracania i ułatwić kierowcom życie?! Czy do podjęcia takiej decyzji trzeba robić doktorat?
Właśnie o tym miałem napisać. Dzięki @fryderyknowak. Jak można było dać pozowlenie na budowę dla PPDom w tym miejscu?!? Kto i ile dostał ?!? Takie fajne osiedle się zapowiadało; super miejsce z super widokami, a tu taka "wisienka na torcie".
Tak, jak kiedyś mówiłem, iż chciałbym tam mieszkać, tak teraz mówię - dobrze, że tam nie będę mieszkał.
Fajnie fajnie, tylko jak PPDOM skończy budować swój pierwszy blok, to widok z okna trochę się zmieni - będzie można sobie sól podawać przez balkony... Mamy wreszcie patodeweloperkę w Krośnie!
Cudów się nie spodziewałem bo miało być tanio ale ogólnie widać że wszystko wykonane niskim kosztem. Najgorzej wygląda plac zabaw i brak ciekawego zagospodarowania terenu wokół budynku. I jeszcze ta elewacja wpadająca w fiolet. Fajna lokalizacja ale potencjał zmarnowany. Na plus windy i parking podziemny.
26 metrów kwadratowych i pełnia szczęścia? Można i tak, druga Japonia.