Jak pisze autor
"To komitet, który już wzbudził kontrowersje Są na niej przedstawiciele Konfederacji Korony Polskiej - partii, której prezesem jest Grzegorz Braun"
pytam czyje kontrowersje ?
lewackiego redaktora ?
Katecheta? Naprawdę? Czy oni tam tym pisie już do reszty odjechali, że wystawiają znowu jakiegoś ideowca czy to tak dyrektywa żeby szukać poparcia u emerytowanej części elektoratu? Z tego czteropaka to wiadomo kto jest faworytem, bo konkurencja słaba...
Narzekacie że Przytocki to dziadek. To co mówiliście jak w Rz-wie rządził Ferenc? Dziadunio?Pradziadek? Oczywiście, zgadzam się się, że Przytocki to nie ideał, ale każdy wybierze jak będzie uważał za słuszne.
"Zło to zło (..) Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. Nie jestem świątobliwym pustelnikiem, nie samo dobro czyniłem w życiu. Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale"
Osobiście patrzę na tych czworo kandydatów przez pryzmat kogo nie chciałbym widzieć na stołku prezydenta Krosna i możliwe że wygra kandydat z najmniejszym elektoraten negatywnym... ot po prostu mniejsze zło.
Nie ma na kogo głosować, a i tak wygra dziadek i nadal będzie wyludniać się Krosno
Odrzucając emeryta, katechetę i skoczka po barwach partyjno-wyborczych pozostaje tylko 1 wybór.
Niesety znowy będziemy głosować na mniejsze zło a nie na dobry wybór.
Aktywiszczom, aktywistkom, komunistom, komuniskom mówimy nie. Starczy tego. Dosyć już tęczowych przebierańców, idei równości, poprawności politycznej i całej ideologii feminonazizmu.
@McG nie porównuj Przytockiego do Ferenca, bo gdyby Przytocki miał taki pomysł na Krosno jak Ferenc na Rzeszów to Krosno by się rozwinęło a nie zawinęło.
Drogi redaktorze artykułu: bardziej pożyteczne byłoby opisanie konkretnie jakie pomysły mają kandydaci i co chcą dokonać jako Prezydent Miasta niż z której partii/opcji politycznej są.