Szczerbaty za kierowanie zorganizowaną grupą przestępczą na 25 lat do paki. Reszta też odpowiednio wysokie wyroki i nie ma że "wykonywali tylko polecenia" jak za Adolfa. A takim zdrajcom i sprzedawczykom jak mefik pozabierać wszystkie "plusy":)
Nie dziwi mnie to wcale w mieście, w którym 3/4 mieszkańców powstało z wiejskich moherów. Taka jest prawda! (Przyłączone na siłę wiochy do Krosna wniosły pisowski elektorat)
Kaczyński zrobił dla Polski jedną dobrą rzecz. Wyprowadził szumowiny na lód i te lód właśnie pękł:)
Haash kurw.a jak mowisz to pewnie jest ktos z twojej rodziny, sprzedaliscie to sie wy glosujacy na ko.. zyjemy w wolnym kraju jeszcze wiec nikt nie zabroni nikomu komentowac..... mikser sprany beret masz ty niestety.... nie wiesz o tym ze jak wynagrodzenie wzrasta to za tym ida podwyzki w sklepach i nie tylko ? Zapytaj swoich rodzicow ile.dostali podwyzki w pracy za czasow po a ile za czasow PiS... zapytaj dziadkow ile dostali podwyzki emeryrury za czasow po a ile za PiS..... jak jestes slepy i gluchu to juz Twoj problem z tym....
Przepraszam, ale muszę się przyznać, że tak jak nigdy nie mogłem zmusić się do żalu nad sierotami po komunie, tak i tym razem nie mogę zmusić się do żalu nad sierotami po PiS. Właściwie to prawie te same osoby.
Te mefik, zdrajcą Polski jest Kaczyński! A każdy kto ma trochę oleju w głowie wie że to ruski agent próbujący w Polsce wprowadzić reżim na wzór Putina przy poklasku takiego motłochu jak ty! Jak masz sprany beret przez rezimową propagandę i nie potrafisz samodzielnie myśleć to wypad stąd pajacu!
@20mefik20 jesteś tylko posłusznym sprzedawczykiem, degeneratem umysłowym którego można kupić, czyli zwykłą ku.wą. Zdrajców szukaj wśród swojej patologicznej rodzinki a na pewno znajdziesz, oni pewnie też się sprzedawali:)
Jestem z Podkarpacia i jest mi wstyd. Nigdy nie było mi po drodze z pisem i nie jest. Żyję tu i obserwuję dlaczego tak jest: tu dominuje wiocha, roszczeniowa bezwzględna podporządkowana kościołowi, o niskim poziomie wykształcenia i niską świadomością. Ja pracuję już kilkadziesiąt lat i ciągle z wiochą bo tu nie masz wyboru gdzie się ruszysz to wiocha całymi familiami. Może mieszka w mieście ale od niedawna. Jest dokładnie tak jak w powiedzeniu że chłop wyjdzie ze wsi zawsze, ale wieś z chłopa nigdy. Najważniejsze jest dla nich że "dajo jak dajo" i z tego żyją nieważne że w państwie syf , złodziejstwo, drożyzna, ważne że "dajo" i to jest cel. I jeszcze jedno jak w grupie albo jak mają przywódcę to "dzielni" jak czterej pancerni ale jak tupniesz noga to żaden się nie postawi:)
Sagan Ciezkiego to Tobie cos spadlo i widac tego efekty... kto normalny glosuje na zdrajce Polski, Polski ? Tylko ktos tego samego pokroju co tusk....
Masakra jak elektorat ciemnogrodzki jeszcze trzyma się w Krośnie, kupili was za wasze własne pieniądze świętojeb.... ciemnogrodzie szanowny ale nie będą rządzić ***** ***
Sprzedali sie to glosujacy za ko..... jak pis nie wasza partia to po co wyciagaliscie rece po wszystkie dodatki co pis wprowadzil ??? Gorszych falszywych zaklamanych slepych i gluchych ludzi jak z otoczenia ko nie ma na swiecie... same u was kurw.y sprzedawczykowe i zlodzieje !!!!!!!!