Szkoda , ze przeszedł Babinietz, co dobrego zrobił w swojej karierze sejmowej dla Polski , dla Krosna i regionu- nic.
Gabinet? Źle się stało że znów został posłem. Nic dobrego nie,zrobił dla Krosna i regionu.
Po tym artykule portal powinien zmienić nazwę na "Krosno 24 Adriana Krzanowskiego".
Wstyd po tych aferach głosować na PIS, ale chyba jeszcze większy na Konfederację... Przykre, że tak skłócili społeczeństwo polskie!
Z sieci -
"Na finiszu kampanii wyborczej prezes PiS Jarosław Kaczyński odwiedził Sandomierz. Spytał zgromadzonych, czy chcą "państwa liberalnego", "państwa Tuska", gdzie "niech każdy sobie daje radę, a państwu nic do tego". Tłum odparł głośno "nie!". Prezes PiS kontynuował: "czy państwa przyjaznego obywatelowi", którego "symbolem jest 500 plus". Tłum ponownie odparł "nie!" - Chcecie takiego państwa, proszę państwa. Więc powiedzcie proszę państwa "tak" - zareagował prezes PiS, po czym tłum znowu odparł "nie". - No szanowni państwo, jest tu pewien kłopot. Otóż ja pytam, czy chcecie państwa typu "Donald Tusk" - stwierdził Jarosław Kaczyński. - Nie - odpowiedzieli wtedy zgromadzeni. "
Mam nadzieję że kiedyś wynajdą lek na chamstwo i głupotę poormowskiego kapusia...
Mam nadzieję że kiedyś doczekam dni, kiedy zlikwidują tę lewacką szczujnię "kudłatego łysola".
Smutne to jeżeli czytam, że ma mnie reprezentować w urządzaniu nam kraju osoba której jedynym osiągnieciem jest jakiś protest lub skończenie jakiejś szkoły. Gdzie merytoryczne doświadczenie w konkretnej profesji ...do byle zatrudnienia trzeba podać dokladną drogę zawodową a tu ZERO . Tu powinni zaistnieć prawnicy, ekonomisci,lekarze, ludzie z wieloletnim doświadczrniem w swojej wyuczonej branży . DLATEGO wolę tych z ostatnich miejsc na listach , przyjemniej nie robią złudzeń.
Szkoda że reklamuje się tylko 3 listy a jest ich 9?
A gdzie lista nr 9
Ruch Dobrobytu i Pokoju ?
Jeszcze załapał się na immunitet ? - "Posłowie Koalicji Obywatelskiej Dariusz Joński i Michał Szczerba poinformowali o złożeniu zawiadomienia do prokuratury "w sprawie przekroczenia uprawnień" przez Piotra Babinetza, Joannę Lichocką i Marka Suskiego, czyli kolejno przewodniczącego i wiceszefów komisji kultury, która w piątek niespodziewanie zajęła się lex TVN. Posłowie powołali się tu na artykuł 152 Regulaminu Sejmu.
tvn24.pl/polska/lex-tvn-posiedzenie-komisji-kultur(...)
Wykazał się przy lex TVN...