Trauma okazała się silniejsza. Jarosław Kaczyński stchórzył przed Donaldem Tuskiem
Dzięki udziałowi w debacie TVP Donald Tusk będzie miał jedyną okazję w tej kampanii, by pokazać wyborcom PiS, że nie jest potworem o wilczych oczach.
www.newsweek.pl/opinie/kaczynski-stchorzyl-przed-t(...)
Załgany łotr Kaczyński wieje gdzie się da, aby tyko nie spotkać się z Tuskiem.
zbych...nie wychodź z domu bo cię do Berlina wywiozą:)
No to teraz, jeżeli TVPiss podczas debaty nie wyłączy Tuskowi mikrofonu, zidiociali wyznawcy kałczyńskiego usłyszą kilka słów prawdy.Proponuję służbie zdrowia uruchomić kilka punktów reanimacyjnych:) a gdzie tchórzliwy konus? Znowu zwiał do szafy?:)
Mój syn, mieszkający gdzieś w Polsce i będący tzw. słoikiem ale tu zameldowanym i płacącym podatki, zapowiedział że przyjedzie specjalnie głosować tu, chociaż mógłby gdzie indziej. Przyjeżdża na każde wybory i przy tej okazji spotkamy się, bo nie widujemy sie zbyt często. Jak zawsze zachowamy się godnie i może w końcu przestaniemy być postrzegani w Polsce jako ciemnogród.
Chcialbym, żeby moja żona patrzyła tak na mnie, jak ten pan ze zdjęcia na Donalda Tuska.
jak szczeka Polski pies ? hau, hau...
jak szczeka Angielski pies ? rotfl, rotlf...
jak szczeka niemiecki pies ? für deutschland, für deutschland...
Tusk rudy, kot rudy. Konus też lubi rudy kolor. Nosi majty z rudą plamą. Trudno gosposi sprać bo konus ciągle od nowa je zasrywa.
A w Przysusze , jak wieść niesie ,na antenie, przy Orlenie,wiszą gacie po prezesie ?