Pewnie... po co nam imigranci bojownicy za darmo:) przecież pisopaci mogą im wizy za grubą kasę sprzedać:)
Trudny wybór wyborczy ale Referendum jest oczywiste. Głosujemy kochani najbardziej racjonalnie:
1. TAK, sprzedaż majątku jest potrzebna aby nie trwały polityczne Oligarchie PiS (np. Orlen).
2. TAK, wiek emerytalny równy bo praca to dobro narodowe.
3. TAK, bariera na granicy to fikcja, są podkopy i przecinanie jej nożycami.
4. NIE, nie potrzeba imigrantów bojowników i problemu jaki ma np. Jzrael.
"Procesy przestępców z PiSpowinny być transmitowane publicznie.Wybory 15 października są nie tylko kwestią zmiany rządu na lepszy. To również bardzo ważna sprawa rozliczeń przestępców z układu władzy. Wielu Polaków uważa, że procesy funkcjonariuszy reżimu Kaczyńskiego powinny być jawne i transmitowane przez specjalnie utworzony kanał w ramach pasm dostępnych dla wszystkich mieszkańców kraju. Pokazanie polityków PiS w roli oskarżonych, siedzących w więzieniach, będzie najszybszym sposobem na powrót normalności w naszym kraju.Pokazanie prawdy otumanionym emerytom i rencistom, którzy z jakichś powodów jeszcze popierają PiS, obali szybko cały pisowski system kłamstwa, zedrze dekoracje z twarzy bandytów i przestępców wśród pisowskich polityków.Pomysł, by procesy były jawne i transmitowane publicznie ma też wymiar edukacyjny i odstraszający. Chodzi o to, aby w przyszłości żadna władza nigdy więcej nie odważyła się na takie masowe okradanie Polaków."
Z sieci.
Pochylony!
Osiem gwiazdek, a co będzie po wyborach?
"Szkoda" mi tylko fanatycznych wyznawców guru kaczapa i jego sekty, wielu z nich po przegranych wyborach doszczętnie zeświruje, znam jednego takiego radiomaryjnego emeryta fanatyka który oznajmił że jak piss przegra to on przestaje brać lekarstwa a takich fanatycznych wyznawców są setki tysięcy:)
Stary komuch parzystokopytny znowu odleciał:)
A co słychać w sprawie bielana i milionów z NCBiR? Nic! No tak, przecież bielan jest w sztabie wyborczym PiSS . Jaki ma numer na liście wyborczej? Mafia.
Adrian Krzanowski nie wie, że koło Krosna jest dwie Wrocanki. bo nie pisze w której. Czytając ten artykuł w części o zboczeniach /koty/ znalazłem potwioerdzenie o moich poglądach, że dawno powinien zmienić prace. Mam wrażenie, że otoczył się kupą zaufanych komentatorów krzykaczy,którzy piszą bo chcą zaistnieć, ale jaki to ma sens to już nie wiedzą. Przypomnę tylko zielone wyspy, zadłużenie kraju, katastrofę Smoleńską, aferę złotową w Gdańsku, zachowania w Brukseli, likwidację armi, uzgodnienia z Putinem, relokację uchodźców itd.Nie chcę w Polsce żadnej innej narodowości na czele z Tuskiem. oprócz POLSKIEJ
rudego z Gdanska wzięli niemcy, ale że nie robił do kuwety, do go z powrotem do Polsk odesłali.