Oby jakość wykonania była inna niż kostka brukowa w rynku i okolicy.Mieszkam tutaj ok.20 lat a ciągle widze remonty nawierzchni. Ciekawe jak by w przypadku pożaru w rynku wjechał samochód co ma na sobie 20 ton wody , pewnie by się zapadł po osie.
Jest nadzieja że nie rozpadnie się po pierwszym deszczu jak te pisiackie gó.na....
Widze ze zabawa urzędników na naszym miejskim Titanic-u trwa w najlepsze. Ciagle slychac ze na cos brakuje pieniedzy ....na lawke nie zabraklo. Czy to moze jakies kolezanki pani Rymar? Czy u nas brak architektów i trzeba ich szukac w USA ?W jakim trybie zostal wybrany projekt?
Ha, mamy to. Piękny przykład na to że różnica międzi pis a po jest żadna. Dla jedych i drugich trwonienie publicznych pieniędzy to jak pstryknięcie palcem..
100 tysięcy na coś takiego, ta rzekoma projektantka pewnie wzięła drugie tyle.
Genialny pomysł na samozaoranie przed wyborami.
Mam nadzieję, że ta ławeczka wytrzyma dłużej niż pisowskie ławeczki patriotyczne :)
Trudno powiedzieć czy to dobra lokalizacja. Ja ten pomnik pamiętam od kiedy jestem na miejscu i zawsze sobie tak stał sam przed tym budynkiem. Uczniowe chyba preferują ten swój plac wewnątrz szkoły. Nadzieja w turystach, którzy będą przysiadywać i oglądać, lecz zapytają czy to Toruń czy to Krosno?
Za 500 tysięcy wyremontują budynek w Miejscu Piastowym dla podstacji pogotowia, a tu za 1/5 postawią parę kamieni. To jest po prostu kpina.
A ile wyniósł pełen koszt? Nie tylko montaż i materiał .