Herman......ja wiem.....ziomka z osiedla :) lepsze to niż h...wie czyja morda pod mostem na okrzei
ursus, nie znasz się na prawdziwej sztuce. Narysuj coś to się pośmiejemy hehe...
Naprawdę artyści przez duże "A". To jak nazwiemy prawdziwych artystów skoro panów, którzy wysmarowali sprayami mury nazywacie artystami? Nie dość, że to Krosno brzydkie i zaniedbane to przez takich "artystów" i ich bohomazy wygląda na jeszcze bardziej zabiedzone. W dużych miastach są do tego wyznaczone strefy, a w Krośnie to gdzie popadnie. Gdzieś przypadkiem przy administracji, czasem przy miejskim szalecie...itp. Komu i czemu to ma służyć? Przecież to jest oszpecanie budynków i elewacji i niweczenie czyjejś pracy. Poza tym ktoś kto na to się zgadza, skoro "artyści "twierdzą, że to legalne powinien zapytać ludzi, których ta pseudosztuka otacza czy chcą codziennie na takie wysmarowane budynki patrzeć? Może niech temu kto wyraża na to zgodę ozdobią dom jeśli to mu odpowiada. JA MÓWIĘ STANOWCZE NIE DLA TAKIEGO WANDALIZMU!!! Powinno to zniknąć, ponieważ zaburza to ogólny wizerunek. I jest po prostu brzydkie.
Napiszcie lepiej artykuł o Karpatach, które wczoraj ograły Wieczystą... Pazdan robili w ... jak dziecko, wielkie gwiazdy krakowskie haha
Artyści ? Naprawdę ? Mają dorobek artystyczny, dyplom akademii sztuk pięnych?
Z całym szacunkiem dla panów ale ja bym się nie zgodził aby napisano o mnie "artysta ozdobi garaż na Guzikówce", gdybym nim był....
Kiedyś były subkultury (40-30 lat temu) które malowały obrazek lub coś pisały na murze (tak jak post na fejsbuku) aby coś wyrazić. Dziś brak subkultur i "post -malunek grafitti" stał się sztuką "Muralem". My mieszkańcy to nasze dzikie okolice Krosna to traktujemy prawie jak inną planetę, po na przykład takim wyjeździe wakacyjnym na zachód, więc można uznać słowo emigracja za poprawnie użyte.
Ten żużel to chyba już niedługo będzie nieaktualny XD
"Swoją pasję realizują głównie we Wrocławiu i Warszawie, dokąd wyemigrowali"
Emigracja to wyjazd zarobkowy za granicę. Nie żebym się czepiał, ale taka gafa na szanującym się portalu razi w oczy.
Brawo Ursus!!! Dokładnie jestem takiego samego zdania dla mnie to jest zeszpecenie garaży a nie sztuka a tym bardziej artysta o czym tutaj mowa czy panowie rządzący osiedlami coś na to reagują czym przymknęli oko proszę niech im tak domy pięknie pomalują niech im nałożą graffiti na domie to tak ma wyglądać czy inaczej z Krosna ze stadionu z dawnej bramy zniknęły reklamy ponieważ nie wyglądało to estetycznie a co dopiero takie wymalowane garaże nie wiadomo czym co i co oznacza ja bym sobie nie życzył żeby mi na elewacji domu zrobili coś takiego a czym się różnią garaże elewacja garaży od elewacji domu!!!!