Ojjj straszna szkoda, ja myślałem że zdarzył się cud i ktoś z dalekiego świata zainteresował się naszym Krosnem. Lecz to zwykły Erasmus+ jakich tysiące.
@errata84
>W Krośnie mieszkałem z żoną prawie rok, od czerwca 2021 roku do maja 2022. Teraz mieszkamy w Krakowie, ale wakacje spędzamy tutaj z rodziną Oli.
Czytanie boli?
Ale skąd Gwatemalczyk w Krośnie? Czyżby program Erasmus+? Czyżby znowu 500+ dla osamotnionej matki? Czyżby?
Mnie tam podróżowanie męczy i daje ogromne zmęczenie. Lecz miło że facet pojechał inną trasą niż 99% turystów którzy zaczepiają tylko o kraków i bieszczady i lecą dalej.
Darmowe parkingi w centrum (okolice Rynku) nic nie zmienią, poza zorganizowanymi imprezami na i wokół Rynku zwykle nic się nie dzieje a darmowe prkingi i tak będą w 100% zastawione. Komunikacja miejska marnie działa, brak kursów, więc mieszkańcy mają samochody. Jak mają liczyć na MKS to jadą samochodem bo szybciej, wygodniej i o dowolnej porze dnia czy w niedzielę.
Władze naszego miasta skutecznie przegoniły (wszelki) biznes z rynku i chłopak nawet na gofra się nie załapał. Więcej parkometrów, mniej parkingów i wyższe opłaty - to na pewno ożywi rynek. Brawo magistrat, brawo radni, brawo prezydent. Prawdziwi z was kilerzy rozwoju. Nasze miasto i jego wizytówka jest właśnie jak ta zpiekanka. Kto ostatnio ją jadł, wie o czym mowa :).
@adam1985Czytanie nie boli i nie bolało mnie nigdy.
Czyli wynika z tego wszystkiego, że te etapy, o których wspominałem, zostały zaliczone już chwilę temu. Dobrze, że ta kobieta nie została sama. Czyżby Gwatemalczyk okazał się być odpowiedzialnym mężczyzną ? Z tego wszystkiego wynika, że tak! Tak trzymać. Pozdrawiam serdecznie :)