DYSKUSJE
Influencerka kandyduje na radną. Kto jeszcze startuje od Przytockiego?
LoloBolo
05.03.2024 11:14

Najwyższa pora żeby dziadkowie i babcie poszli na emerytury a nie startowali w wyborach. Niestety są oderwani od rzeczywistości.

Głosujmy na młodych!

LoloBolo
na forum od listopada 2017
zbych
05.03.2024 10:16

Ta sama śpiewka, ci sami ludzie-kariera plus kasa!

zbych
zbych
05.03.2024 09:15

Szanowni samorzadowcy czy wy zamierzacie odejsc dopiero w trumnie od tej władzy czy 5 kadencjii nic nie robienia-juz niewystarczy spojrzcie rano w lustro przed makijażem? Jeszcze kjedna sprawa-tylko w mafi stanowiska sa dziedziczone-czas skonczyc z rodowymi działaczami i władza mamy k......a demokracje czy nie?

zbych
czteropak1234
05.03.2024 07:24

Czyli mamy w Krośnie i swojego Kukiza! No cóż, jakie miasto taki Kukiz. hehe

czteropak1234
reaktywator
05.03.2024 06:58

Czyli Pan Bęben tak trochę nie wiadomo gdzie, trochę z Przytockim (bo aktualnie bardziej biorący komitet od PiS), ale i do dawnych kolegów oko robi - jakby co to ja z wami też jakby znowu trzeba było do kogoś się przyłączyć?

@kurnachata, Twój post oceniam na tyle wart, co Twoje stwierdzenie "Lotnisko zmieniło się w ściernisko".

reaktywator
Adrian Krzanowski
04.03.2024 23:05
wyróżnione przez moderatora
Przepraszam Pana Sławomira Bębna, że nie zacytowalem jego słów, że jego współpraca z PiS układała się dobrze i jak zostanie radnym nadal będzie współpracował z kolegami z PiS (a nie rywalizował).
Adrian Krzanowski
na forum od października 2017
yurunio
04.03.2024 22:05

A dlaczego w wyborach nie startuje naczelny łysol krosnieńskiego portalu? Przecież on taki uczony, mądry i kompetentny.

yurunio
Konto zablokowane
ananas
04.03.2024 22:04

...jak nazwać zmianę barw politycznych? Ja to wiem, a Pan? Dla kasy, układu i wymiernych korzyści kandyduje wielu. Sito musi być gęste bo straszne chwasty wpadną i do samych siebie później pretensje zostaną. Wybierajmy zasadniczych, honorowych i prawych. Ktoś powie, że takich trudno na listach znaleźć. Pewnie trudno, ale może warto dokładnie sprawdzić kto kim jest w życiu prywatnym i zawodowym. Polecam zabawić się w śledczych:)

ananas
kurnachata
04.03.2024 21:55

Ja też nie wiem jak obronić nasze Krosno przed Piotrem Odnowicielem który wszystko swym dotykiem zmienia w coś odwrotnego np. Lotnisko zmieniło się w ściernisko i można wymieniać dalej. Jego ekipa też nie ma osiągnięć więc głosujemy na inny zespół.

kurnachata
krossener
04.03.2024 19:16

Ludzie są drugorzędni, najważniejszy jest konkretny program.

krossener
na forum od lipca 2022
/3
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA