O mnie się nie martw, place co miesiąc tyle podatków i zdrowotnego że starczy na różne socjale dla paru bezrobotnych, tak zabolała krytyka ukochanego rządu?
@Iker - podejrzewam , że nigdy nikogo nie wsparłeś , nie patrz na wszystkich patrz na siebie i nie zasłaniaj się premierem , szacun dla Legionu Gerarda !
Wspaniała grupa ludzi organizująca bezinteresowną pomoc bezbronnym ludziom cierpiącym przez wojnę. WIELKI SZACUN i OGROMNE UZNANIE! Polityka jest nieważna, gdy cierpią bezbronni.
A te wszystkie malutkie człowieczki co w komentarzach się kłócą, czy "na", czy "w".... no brak mi słów nie będących wulgarnymi... Dno i tyle.
Wspaniała grupa ludzi organizująca bezinteresowną pomoc bezbronnym ludziom cierpiącym przez wojnę. WIELKI SZACUN i OGROMNE UZNANIE! Polityka jest nieważna, gdy cierpią bezbronni.
A te wszystkie malutkie człowieczki co w komentarzach się kłócą, czy "na", czy "w".... no brak mi słów nie będących wulgarnymi... Dno i tyle.
Oczywiście, że nie ważne czy w, czy na. Tym bardziej, że ogromnej części Ukraińców wszystko jedno. Tylko w Polsce, nie wiedzieć czemu lansowana jest od wybuchu wojny jedyna "słuszna" linia wymowy. W mediach praktycznie nie istnieje inna poprawna forma (a skoro poprawna, to powinna chyba istnieć), pomimo, że ludzie na codzień używają innej.
Nie ważne czy w, czy na. Artykuł jest o tym, że zbierają na nowy samochód, może się przydać każdemu z was. Tu jest problem, że musimy się na to złożyć wszyscy, a tu np. premier obiecał piłkarzom 30 mln, jak mu wszystko łatwo obiecać... i łatwo dać nie swoje
Ciekawe kto Polsce pomoże,napewno nie ukraińcy ,ehhh kiedy te poliniaki się obudzą ....jak stracą pozdrawiam Swiadomych Słowian
Czy portal Krosno 24 jest polski czy tylko polskojęzyczny ? Polacy w Polsce piszą "na Ukrainie" a nie w Ukrainie. Czy w redakcji Krosno 24 są jeszcze Polacy ?
grzes2
Nie wyciągaj brudnej łapy po wszelkiego rodzaju"plusy". Będzie więcej dla potrzebujących.