Mentalność i poziom PiSiackiego wyborcy aż mnie dzisiaj rozśmieszł tak, że wybuchnęąłem głośnym prawie rechotem w stylu ze spędów z Jarosławem.
- Mężczyzna w wieku ok. 50 lat odbiera posłem do menażek, za nim kobeta doputje o cenę i stwierdza, że drogo, a na to mężczyzna - drogo to by było dopiero jaby był Tusk...
Oniemiałem na początek nad jego wiedzą i intelektem..., dyskusji nie podjąłem, ale ten nie wiedział czy śmiję się z aprobatą jego wypowiedzi czy z głupoty...
No cóż , potomkowie chłopów pańszczyźnianych kiedyś nienawidziliście swego Pana ale bez niego nie potrafiliście żyć , teraz Pana zamieniliscie na pisowskich nieudaczników ale mentalność ta sama. Zresztą wystarczy poczytać wasze prymitywne komentarze.
PisowskiKaCap
Jak chcesz to opuszczaj Unię. Droga do papy Putina wolna. Wrócisz skąd przylazłeś.
Prezydent go oświecał: "To rząd PiS zabiera nam pieniądze" za czasów PO , PSL nie trzeba było oświecać bo rząd chojnie obdarowywał szczególnie emerytów , waloryzacje świadczeń były rekordowe nawet wynosiły 4,73 zł , budżetówka płace zamrożone , to były czas super oświecenia.
Ciekawę czy "ów" rządzący czy radni zauważyli lub choć może w duchu pomyśleli, czy mieszkańcom Krosna wzrosło wynagrodzenie o 15% (450zł) przy najniższym wynagrodzeniu (chyba tylko wtedy jak pracodawca pozwoli 4 soboty pracować)!
Nie rozumiem dlaczego dla osób fizycznych podatkek wzrasta o 15% a dla przedsiębiorców tylko 10%. Biedni porzedsiębiorcy tylko narzekająa wcale żle nie mają. Najniższe bezrobocie od upadku komuny a oni biedni. Wszędzie są układy, wiadomo z kim trzyma prezydent PP.
Dopóki ludzie sami nie pogonią PIS-u , kleru , Rydzyka , oligarchów piSSowskich od koryt ...nic nie zmieni się na lepsze.
Zniszczyli nas ,upodlili , zrobili zamordyzm,wpędzili w niesamowite zadłużenie i w najwyższą inflację w Europie ale to nie oni są winni, to my jesteśmy winni bo pozwoliliśmy bezrozumnemu stadu baranów wybrać tych nieudaczników.
Ma być -"Mężczyzna w wieku ok. 50 lat odbiera ..." POSIŁEK, nie "posłem", chociaż ten cholik wcale nie jest taki głupi w kotekście oraz w odniesieniu do pewnych posłów