Pisiory już nie kradną, oni po prostu grabią Polskę. Ktos powie wszyscy kradną. Ale to pierwsi, którzy grabią z imieniem ojczyzny i Boga na ustach. I to jest przerażające. Większość z nich to moralne i intelektualne zera bez honoru, szkodzących Polsce.
Stare komuchy biegunki dostają na samo słowo Tusk . Kara będzie nieuchronna za zdemolowanie Polski choćby wam teraz z gorliwości nawet pampersy przeciekały.
yorgos@ wy od zawsze straszyliscie Tuskiem, Platformą i innymi. A co zrobiliście z Polską? Tobie nie można wierzyć, jesteś tylko zakłamanym pissowskim trollem który pisze wszystko co mu każe kałczyński. Szkoda na taką miernotę czasu....
To tylko znaczy jak nisko upadli PiSS-owcy zasilając szeregi swojej partii takimi kreaturami,ludźmi,którzy w majestacie prawa wcześniej przez lata ich samych gnoili,gardzili nimi a teraz ci odwzajemniają się uściskiem dłoni,nastąpił upadek ideałów,to dno etyczne,moralność na kolanach,niżej się nie da.
yorgosov
Gorzej już nie będzie. Nierządy katopisiackich nieudaczników którzy zrujnowali kraj we wszystkich dziedzinach.
Pożyjemy zobaczymy? Ja już niedługo pożyje na tym świecie, bo jestem w wieku "poborowym". Wybierz sobie @mundi ponownie platformiane rządy to się jeszcze przekonasz, który był lepszy. Westchniesz sobie, kiedy zacznie brakować sił, a do emerytury będzie jeszcze dalekoooo.
Jak dptrzeć do tychzakutych głów roszczeniowców.. Nie opublikowano poprzedniego mojego wpisu. Zapytuję wprost wszystkich, ile długu miała Polska w grudniu 1970 r? Ile udzieliła pożyczek czy kredytów/skutek jest ten sam/? Jak dzisiaj Polska jest zadłużona? Ile dochodu narowego przeznaczamy na obsługę zadłużenia?Kraj ma mieć zysk bo tylko on świadczy o rozwoju kraju a nie długi i przeznaczyć go na zaspokajanie potrzeb społeczeństwa pracującego a nie darmozjadów.
Co wy się dziwicie PISSlamiści nie zrobią nic PZPRowcom, bo dobrze wiedzą, że za kilka, no może kilkanaście lat takim samym wstydem będzie fakt, że należało się do PISS o przepraszam, do PZPR bis.
yorgos
Jesteś tylko pissowskim katolikiem. Cóż po takim można się spodziewać?
Nie musisz udowadniać, że jesteś mistrzem prowokacji i hipokryzji. Twoje kretyńskie docinki i prostackie hasła mam daleko w dupie.
Zastanawiam się czy w PiS'sie ktoś prowadzi wewnętrzną ewidencję kto więcej nachapał, najciekwaszy przekręt, kto najwięcej swoich wprowadził na posady itp. - jak posprzątać po nich taką stajnię?
"Wiceminister Kaczmarczyk i sprytny posób na tańszą ziemię bez przetargu
...W 2016 roku pod hasłem "obrony polskiej ziemi przed spekulantami", PiS zmienił ustawę regulującą obrót ziemią. Do przepisów wprowadzono między innymi zakaz dzierżawy ziemi z państwowych zasobów ludziom, którzy nie są rolnikami wystarczająco długo i nie mieszkają w gminie, w której położona jest nieruchomość przeznaczona pod dzierżawę...
...Kilka lat później, już jako poseł Prawa i Sprawiedliwości pomógł swemu bratu ominąć wprowadzone w 2016 roku przepisy i poddzierżawić ziemię w gminie, w której żaden z nich nie mieszka. W dodatku za poddzierżawę płacą kilkukrotnie mniej, niż inni rolnicy uprawiający ziemię w tym regionie..."
www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,28877885,wiceminister-(...)
"Proces Kaczyński - Piński. Dziennikarz zeznał, że widział zdjęcie prezesa w "sytuacji intymnej"
...Ja płacę za swe publikacje wysoką cenę. Jestem inwigilowany, także Pegasusem. Próbują mnie również kupić. Zaproponowano mi dwuletnie zarobki w spółce Skarbu Państwa i mógłbym w tym czasie skoncentrować się na swoim kanale YouTube – wytłumaczył.– Gdy spytałem: o czym miałbym robić krytyczne filmy, skoro nie o PiS, usłyszałem, że mogę o Ziobrze. To by nawet było dobrze widziane – powiedział. Po przesłuchaniu Jana Pińskiego sąd podjął decyzję o bezterminowym odroczeniu rozprawy.
natemat.pl/435373,proces-kaczynski-pinski-prezes-p(...)