DYSKUSJE
Dawna „dyrektorówka” na sprzedaż. Można ją kupić za 1,5 mln zł
kurnachata
06.08.2022 21:35
wyróżnione przez moderatora

Budynek bardzo wpisał się w okolice przez lata, huta sama w sobie skończyła jak właśnie skończyła. Cena może i też jest realna bo nie wiem czy budowa podobnej wielkości budynku tyle nie kosztuje.

kurnachata
na forum od listopada 2017
madrosctegoswiata
06.08.2022 21:10

Tak...nie piszesz...źle...piszesz...źle...robisz reklame temu lub antyreklame...a ja właśnie dziękuję za ten artykuł bo nie raz mijam ten budynek podczas spaceru i nie raz zastanawiałem się o co chodzi z tym pustostanem. Dobrze, że nie oskarżyli Cię Panie Adrianie, że to polityczny artykuł. Ps. Najlepiej zamknijmy wszystkie portale bo zawsze coś komuś nie pasuje, lub zapiszmy sie tylko do tych subskrypcji co zapewnią informację na dany temat. Tak samo czytam wcześniejsze artykuły...ogrzewania bloków...i rosnących cen....Jak czytam wypowiedzi ludzi nie mieszkajacych w blokach ręce opadają, na temat podwyżek za ogrzewanie...bo jest podwyżka...jaka...? O 70zł na miesiąc, z 40zl ? Można powiedzieć, śmiech na sali ...bo to jest podwyżka żadna w stosunku do ludzi wypowiadających się z domów prywatnych, gdzie podwyżka bedzie zapytaniem ile razy , a nie o ile. My o 70zł...wy z 400...500...zł przy małym domu, na miesiąc ile razy...2,3 a może 4? Za Wasz jeden miesiąc ogrzewania ja mam cały rok...więc...? Takie straszne te podwyżki? Do tego praca w ogrodzie, koszenie trawy, malowanie dachu, wymiana pieca...i co z tego, że słysze czasem sąsiada z góry w bloku itd...a u Was jak jeden z drugim ma hopla na temat motoryzacji i jeździ od rana do wieczora na motorynce 5m od waszych domów to spoko? To nie zakłóca Wam wiejskiego spokoju ? Bo nie w bloku ? Rozmawiać i dyskutować możemy jak poznasz plusy i minusy obu stron.

madrosctegoswiata
na forum od grudnia 2020
Adrian Krzanowski
06.08.2022 13:26
Nie publikujemy artykułów sponsorowanych. Po prostu, niektóre ważne w mieście obiekty wzbudzają zainteresowanie Czytelników. Np. pałacyk na Lwowskiej, dawna siedziba TP S.A. itp.

Ogłoszenia z nieruchomościami można znaleźć tutaj: https://krosno24.pl/anonse
Adrian Krzanowski
na forum od października 2017
kristof15
06.08.2022 09:55

Ile kosztuje umieszczenie tak obszernego ogłoszenia sprzedaży nieruchomości na krosno24?

kristof15
na forum od listopada 2017
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA