DYSKUSJE
Poseł PiS z Krosna będzie decydował o mediach publicznych
wed
27.07.2022 22:35

krosno24de: Mylisz pojęcia. Oczywiście, że każde media mają swojego pana: krosno24, TVN, Radio Maryja, TV Trwam itd. I mnie to nie przeszkadza. Niech sobie nadają i piszą co chcą tak jak im ich "panowie" dyktują. Natomiast co innego media publiczne; one z założenia mają pełnić jakąś tam misję, być obiektywne i bezstronne. A co mamy dzięki PiSowi ? Pomyje gobbelsowskie w najprymitywniejszym wydaniu. I nie sądzę by pan Babinetz to chciał zmieniać. A szkoda. Chciałbym się mylić i życzę mu jak najlepiej by chociaż trochę opróżnił to szambo, żeby przestano modlić się do PolskęZbawa , z Tuska przestali robić Niemca, i przestali wreszcie opluwać Unię, bo Unia to też Polska, czyli plują na nasz kraj, itd. itp.

wed
na forum od listopada 2017
rydzol
27.07.2022 21:30

Jak się do takich zwracać? Mendie narodowe?

rydzol
Konto zablokowane
bozy_dar
27.07.2022 21:24

Ich nowa kadencja potrwa jeszcze tylko rok a później kopa w rzyć.

bozy_dar
Darmodziej
27.07.2022 21:07

Tak przyjemnie widzieć, jak was szlag trafia.

Darmodziej
krosno24de
27.07.2022 20:32

Trzeba być upośledzonym aby wierzyć że kiedykowliek były wolne media !!! One zawsze mają swojego pana...teraz i za poprzedniej władzy i nie nakręcajcie się bo K24 także mają swojego pana ;)

krosno24de
na forum od maja 2021
kurnachata
27.07.2022 20:19

Z dwojga złego to Radio 3 Trójka wróciła do swojego charakteru profilu muzycznego bez polityki. Chyba że Muzyk zaczyna nadawać o polityce.

kurnachata
skynet
27.07.2022 20:15

Przepraszałem za piotrowicza, przeproszę i za babinetza. A co mi tam...

skynet
kurnachata
27.07.2022 20:04

Ten nasz Babinicz z Jasło-Krosna? No to niezły awans.

kurnachata
reaktywator
27.07.2022 19:45

"Prezydent musi podjąć decyzję. Rada Mediów Narodowych zawieszona

...Z kolei Robert Kwiatkowski nie zamierza ustępować ze swojego miejsca w REM. - Jeśli na moje miejsce wybrany zostanie jakiś dubler, będą podstawy do unieważniania przyszłych decyzji Rady, a ja nadal będę przychodził na posiedzenia - skomentował."

teleshow.wp.pl/prezydent-musi-podjac-decyzje-rada-(...)

Panie Babinetz, czy w PiSie jest przymus przyjmowania najdurniejszych stanowisk i tam realizowanie linii partii, czy też ma znaczenie, że za za nawet zdalne posiedzenie RMN inkasuje się okołó 5500 zł?

A tak ogólnie - czy jest jeszcze coś czego PiS nie spie.szył?

reaktywator
foks9
27.07.2022 18:46

Suski jeden z najtępszych pisowców kieruje radiem, Sasin symbol nieudolności i partactwa kaczystów, Piotrowicz komunistyczny prokurator i aparatczyk PZPR-u, Pawłowicz sędzia TK z niewyparzoną gębą i chamstwem to sztandarowe twarze ciemnoty, nieudacznictwa i zaprzaństwa pisowców. Babinetz przebojem dołączył do tego towarzystwa. Krosno przeprasza za Piotrowicza i Babinetza.

foks9
/5
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA