Taaa , jasne trzeba mieć sporo kasy na takie inwestycje , widzimy jakie samochody mają , biedota została na miejscu
Widzę że niektórym komentującym to się nic nie podoba, nie pracują -źle, pracują-źle...
Fajne babeczki, życzę wszystkiego dobrego!
Historia niczym z filmu. Nie chcę wyjść na marudę, ale chciałbym, aby dofinansowania z UP zawsze tak sprawnie i gładko wypływały. Dla wielu osób nawet zwyczajne skierowanie na jakiś kurs zawodowy bywa często wręcz niemożliwe do osiągnięcia.
Legeda głosi iż podobno podczas Rewolucji goździków na Portugalii, jeden z uciekinierów który przyjechał do Polski zobaczył że Polacy nie mają gdzie robić zakupów, wiec otwierał kolejno markety i podobno został milionerem :)
Cudownie. Bardzo dobrze prowadziło mi się w tym miejscu spotkania. Jest tam dobra energia, więc biznes na pewno będzie kwitł. A ja przypominam, że Esencja Rozwoju ma się dobrze, tylko zmieniliśmy lokalizacje na nieco cieplejsze strony :) dalej z usług aromaterapii krosnianie mogą skorzystać online. Zapraszamy www.linktr.ee/esencjarozwoju
To zrobiliście bezpłatną reklamę salonowi Ukrainki!
Inni też mogą liczy na takie względy? Ciekawe czy się utrzyma, kiedy u nas wysoka inflacja...
Super, kobieca siła jest jednak wielka :) Gratulacje za to, że się nie poddajecie!
Za niedługo Ukraińcy w Polsce będą mieć większe prawa niż my Polacy. A z tymi autkami to masz racje IiIa48 same Łady i Moskwicze .