Pół stówki za godzinę jazdy. Taniej jest samochodem. Dziękuję.
Dla mne super tylko pewnie szpiegowska aplikacja w telefonie to wymus, nie można wynając huljnogi na kartę mieszkańca. Gorzej dla samej firmy, gdyż w wielkim mieście zawsze ktoś się napaotczy aby zwiedzić wielkie miasto z takiego pojazdu a u nas to po staremu.
Super pomysł!, aby tym razem się udało i hulajnogi wpisały się w krajobraz miasta (Miasto szkła i hulajnogi) oraz w ramach walki z emisją CO2, proponuję na początek obowiązek poruszania się hulajnogiami dla wszystkich urzędników, potem dla straży miejskiej, nie wykluczam też służb mundurowych.
@walek nie ma potrzeby informować, to będzie jak z rowerzystami "Po co mi mózg skoro mam rower?"
Kolejny wał za pieniądze podatnika. Rowery już były i się zbyły. Ścieżki rowerowe lepiej zróbcie bo te które są(?) to dramat zawodnika.
Już widzę te hulajnogi jeżdżace po rynku i okolicach gdzie szczeliny między kostkami zablokują koło albo po dziurwych chodnikach.
A może ktoś mi wytłumaczy po czym na tych hulajnogach mają ci chętni jeździć? Ścieżek rowerowych bardzo kiepskiej jakości jak na lekarstwo a ulice zatłoczone. Nie wróży to nic dobrego.