DYSKUSJE
Powstaną dwa murale. Upamiętnią Łukasiewicza i Szczepanika
kurnachata
15.06.2022 21:59

Niby to ważne postacie historii okolicy ale ja jednak jestem aby turyści mogli zobaczyć bardziej uniwersalne sceny na tych muralach, takie które znają np. powstanie Solidarności i Wałęsy i tak dalej. Następnie też sugeruje zmniejszenie ceny wykonania zadania.

kurnachata
na forum od listopada 2017
pluszowyprezes
15.06.2022 21:09
wyróżnione przez moderatora

Pomysł bardzo dobry, mam tylko nadzieję, że wykonanie również będzie na odpowiednio wysokim poziomie.

pluszowyprezes
na forum od grudnia 2017
igarashi
15.06.2022 19:57

black_crow:

bobrka.pl/

igarashi
na forum od grudnia 2020
igarashi
15.06.2022 19:50

Super pomysł, super sprawa, Krosno jako jedno z bogatszych miast w polsce może sobie pozwolić na malunek za 65 tysięcy, nie wiadomo tylko ile kosztował będzie drugi, cieszyć się trzeba że nie wpadli na pomysł budowy centrum dziedzictwa ropy.

"Wiesz co robi ten mural? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest muralna skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym muralem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo..."

igarashi
na forum od grudnia 2020
siostra_Nalewka
15.06.2022 19:36

Czy społeczeństwo Radia Maryja doczeka się muralu Najumiłowańszego Ojca Dyrektora? Byłoby to ukoronowaniem Jego ciężkiej pracy Inkasenta. Pod muralem tym można by postawić kilka ławek gdzie krośnieńskie społeczeństwo radiomaryjne pod przewodnictwem znanego wszystkim członka yorgosa mogłoby śpiewać psalmy ku czci Ojca Dyrektora. My Siostry z Zakonu Nieustającego Pragnienia jesteśmy tym bardzo zasmucone.

siostra_Nalewka
black_crow
15.06.2022 16:41

Świetny pomysł. Poprawienie estetyki zniszczonych kamienic i jednocześnie pokazanie kawałka historii regionu.

black_crow
na forum od kwietnia 2019
kobrys
15.06.2022 13:42

Super!

kobrys
/2
W polu powyżej wpisz numer strony, do której chcesz przejść
DYSKUSJE
TWOJE KONTO